Foto: 2017/Kuadra-H-novellini-inloopdouche.jpg

Mat zwarte inloopdouche Kuadra H: hoogwaardig Italiaans design in de badkamer

U wilt uw huis graag inrichten in uw eigen stijl, dus waarom niet ook de doucheruimte?

De vraag naar inloopdouches neemt al jaren toe, een inloopdouche betekent immers meer comfort, elegantie en vrijheid in de badkamer. Een nieuwe opkomende woontrend is mat zwart: stoer en een tikje industrieel. Met de Kuadra H inloopdouche van Novellini kunt u uw badkamer inrichten volgens deze laatste trend en tegelijkertijd uw doucheruimte personaliseren.

Mat zwart

Zwart straalt luxe en elegantie uit, is een echte blikvanger en te combineren met zowel natuurlijke als niet-natuurlijke materialen. Wie voor een strakke en moderne badkamer gaat kiest vaak zwart in combinatie met RVS, antraciet of grijs. Maar zwart kan ook goed worden gecombineerd met wit.
Bij een aantal populaire doucheseries van Novellini bestaat nu ook de mogelijkheid te kiezen voor een mat zwarte uitvoering. Eén daarvan is de Kuadra H: een inloopdouche die naar eigen wens is samen te stellen.

Personaliseer uw douchewand met een eigen afbeelding

Wilt u uw badkamer écht van een personal touch voorzien? De Novellini Kuadra H serie biedt talloze mogelijkheden. Deze solide inloopdouche van hoge kwaliteit is volledig aan uw wens aan te passen. De losse glas elementen zijn op diverse manieren samen te stellen en zijn verkrijgbaar in verschillende creatieve uitvoeringen; naast transparant of grijs glas kunt u ook kiezen voor spiegelglas of glas met een foto erop gedrukt. Met de Kuadra H In Art serie kiest u een eigen afbeelding of één uit het portfolio van Novellini. Het glas van de Kuadra H serie is veiligheidsglas van 8 millimeter dik, met een hoogte van 200 centimeter. De breedte kan variëren van 27 tot 160 centimeter. Naast een mat zwarte omlijsting kunt u ook kiezen voor een matchroom of chroom frame.

Voor meer informatie ga naar www.novellini.nl.

Meer van Novellini
Reacties