Foto: Hansgrohe_Croma_Select_Select-knop_ambience

Innovatieve Hansgrohe Select-knop

Optimaal douchecomfort met Croma Select. Ideale Hansgrohe Select-knop nu ook bij nieuwe Croma Select douches.

Met de innovatieve Select-knop introduceerde Hansgrohe bij de Raindance Select douches een volledig nieuwe technologie om van straalsoort te wisselen bij zowel de hand- als de hoofddouche. De Select-technologie heeft zich bewezen en wordt nu ook toegepast bij de aantrekkelijk geprijsde Croma Select douches.

De nieuwe Croma Select handdouches zijn een doorontwikkeling van de huidige, populaire Croma handdouches. Samen met partner Phoenix Design is de vormgeving en functionaliteit geoptimaliseerd voor de huidige vraag van gebruikers naar meer comfort en een modern design. Passend bij iedere badkamerstijl is er keuze uit een rond design (S) of vormgeving met afgeronde hoeken (E). Met de witte straalplaat in een glanzend chromen omlijsting en greep zijn het echte blikvangers in de badkamer.

De Croma Select Multi handdouche zorgt met de drie nieuwe straalsoorten Rain, IntenseRain en TurboRain voor individueel doucheplezier. De Croma Select Vario handdouche biedt een brede regenstraal die met een druk op de knop wordt aangepast tot een telkens krachtigere compacte douchestraal. Bij het bad is de aantrekkelijk geprijsde Croma Select handdouche met één straalsoort zeer geschikt. Alle Croma Select handdouches zijn verkrijgbaar in een waterbesparende EcoSmart uitvoering tot max. 9 l/min. De Croma Select Green handdouche heeft zelfs een waterdoorlaat van slechts 7 l/min.

Croma Select is uitstekend te combineren met de kranenseries van Hansgrohe en is al verkrijgbaar vanaf 35 euro excl. BTW.

Het Croma Select assortiment biedt ook de Croma Select E of S 180 2jet hoofddouche met twee straalsoorten, de Croma Select 180 Showerpipe bestaande uit hoofd- en handdouche met Select-knop en Ecostat Comfort thermostaat, douchesets met normale of EcoSmart handdouche en een renovatieset met Ecostat Comfort thermostaat.

Meer informatie: www.hansgrohe.nl

Publicatiedatum: 22 februari 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties