Foto: Badenmarkt-inloop-douche-badkamer.JPG

Inloopdouches bij Badenmarkt

Het assortiment van Badenmarkt heeft een luxe inloopdouches. Dit is anders dan een gebruikelijke douchecabine.

Een inloopdouche wordt meestal direct op de tegelvloer geplaatst en heeft geen deur, maar een ruime open inloop. Een inloopdouche heeft een eigentijdse uitstraling en past daarom perfect in de moderne badkamer.

 

Een trend die samen met deze inloopdouche opkomt, is het combineren van de slaap- en badkamer. Hierdoor lopen beide kamers in elkaar over, waardoor een unieke ruimte voor rust en wellness ontstaat. Architecten en interieurontwerpers versmelten de slaapkamer en badkamer steeds vaker tot één geheel. Deze nieuwe trend bestond al even in luxe appartementen in de hoofdsteden van Europa en Amerika, maar verspreidt zich nu ook steeds meer in normale woonhuizen.

Daarbij komt dat in verband met de kredietcrisis, men nu liever in hun huidige huis blijft wonen en het verhuizen of nieuw bouwen laat voor wat het is. Door de badkamer in het eigen huis aan te pakken en te renoveren, krijg je alsnog het idee in een nieuw huis te zijn! Een mogelijkheid is natuurlijk de combinatie van de bad- en slaapkamer. Maar een de badkamer volledig vernieuwen is niet eens noodzakelijk. Alleen door het plaatsen van een nieuwe luxe inloopdouche, krijgt de bestaande badkamer een hele nieuwe en frisse uitstraling, waardoor alsnog het gevoel ontstaat van een nieuwe badkamer. Dus wat uw wens ook is, enkel een nieuwe (inloop-)douche of het volledig renoveren van uw bestaande badkamer, bij Badenmarkt slaagt u altijd!

Badenmarkt is continu op zoek naar vernieuwende ideeën en producten voor uw badkamer. Badenmarkt heeft een uniek assortiment luxe baden, whirlpools, outdoor spa's, stoom- en douchecabines en infraroodcabines. Het snelgroeiende bedrijf heeft zes vestigingen in Nederland; Almelo, Emmeloord, Groningen, Roosendaal en Venlo (Megastores) en Rotterdam. Tevens is het gehele assortiment te vinden op de internetsite: www.badenmarkt.nl.

Publicatiedatum: 20 juli 2009

Reacties