Foto: Hansgrohe-trnd-Raindance-Select-douche

Extreem positieve reacties op Hansgrohe Raindance Select 120 handdouche

100% tevredenheid over Hansgrohe Select-knop. Als innovatieleider van de sanitairbranche introduceert Hansgrohe met grote regelmaat nieuwe producten.

Met Raindance Select bracht Hansgrohe de unieke en intuïtieve Select-knop in de badkamer, de knop waarmee straalsoorten van de douche kunnen worden ingesteld en kranen kunnen worden geopend en gesloten. In combinatie met de RainAir volle zachte regenstraal, de Rain krachtige regenstraal en de Whirl massagestraal maar ook het opvallende design in wit/chroom en de rechthoekige vormgeving is de handdouche Raindance Select 120 3jet een welkome aanvulling voor iedere badkamer.

TRND marketingcampagne: het testresultaat spreekt voor zich

Door middel van een uitgebreide marketingcampagne in samenwerking met TRND, een internationaal marketingbureau, werden 400 consumenten in Nederland en Vlaanderen in de gelegenheid gesteld de Raindance Select handdouche te testen en te beoordelen. De resultaten zijn uitzonderlijk in de geschiedenis van het onderzoeksbureau en spreken voor zich:
- 100% van de deelnemers is ervan overtuigd dat je met de innovatieve Select-knop op de Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet snel en eenvoudig wisselt tussen de drie verschillende straalsoorten.
- 94% raadt de Raindance Select E 120 3jet aan bij vrienden en familie.
- Deelnemers hebben de Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet beoordeeld met een 4,6 op een schaal van 5.

Enkele reacties van testers:

- Jesse, 34 jaar:
“De douchebeleving is ronduit fantastisch. Door de wijde douchekop (onze vorige was maar de helft zo groot) worden de stralen in de twee Rain-standen heel gelijkmatig over het lichaam verspreidt: een aangename ervaring. Het switchen tussen de verschillende standen is kinderspel en gaat heel snel en vloeiend.”
- Brigitte, 56 jaar:
“Het monteren was zo gebeurd en de douchekop past perfect op de douchestang. En dan het uiteindelijk douchen zelf…wat een sensatie! Na jarenlang met een flutstraaltje onder de douche te staan, was dit een echte verwennerij. Ik ben fan van de Rain-air straal, lekker lang genieten onder die zachte stralen, ik ontspan daar helemaal van. Ideaal om ’s avonds onder de douche alles los te laten na een zware dag.”
- Corinda, 42 jaar: 
“Sinds enkele weken gebruik ik de Hansgrohe Raindance Select E 120. Was nieuwsgierig of de Selectknop met drie waterstanden wel een toegevoegde waarde bood. Maar… dat doet hij! De Rain Air is heerlijk relaxed, uiteraard heb je ook een ‘gewone’ stand en dan ook een vrij harde straal. Deze gebruik ik om haren uit te spoelen. Kortom, ik zou niet meer terug willen naar een ‘gewone’ douchekop!”

Meer informatie: www.hansgrohe.nl/trnd

Publicatiedatum: 18 juni 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties