Foto: 245247

Een betaalbare en ruimtelijke douchebeleving

Walk-In douches zijn al enige jaren de trend, alleen niet voor iedereen betaalbaar. Daar heeft douchewandfabrikant HÜPPE wat aan gedaan.

Walk-In douches zijn al enige jaren de trend, alleen niet voor iedereen betaalbaar. Daar heeft douchewandfabrikant HÜPPE wat aan gedaan.

Want voor liefhebbers van ruimte, comfort en transparantie gaat nu een douchedroom in vervulling. Voor ? 532,- heeft u al een schitterende Walk-In douche met een zee aan ruimte, dat zorgt voor een heerlijke douchebelevenis.

 

De HÜPPE 501 Design Walk-In onderscheidt zich in kwaliteit op vele fronten. Ten eerste is het glas echt en veiligheidsglas met een dikte van zelfs 6 mm. De afdekkappen, greep, waterkeringsprofiel en stabilisatiebeugel hebben een elegante vormgeving en zijn degelijk vervaardigd. De totale wand is 2 m hoog, dus ook ideaal voor lange mensen. Wat de breedte betreft kunt u kiezen uit 1,3, 1,4 of 1,5 m. Bij een diepte van bijvoorbeeld 1 m ontstaat dus een forse doucheruimte met veel comfort.

De zwaaideur kan zowel naar binnen als buiten draaien. Dankzij het hef/daalmechanisme kan de deur in meerdere posities worden gefixeerd en kan de douchewand vlak worden ingebouwd. Bijvoorbeeld in combinatie met de vlakke en strakke douchebakken EasyStep, ook van HÜPPE. Deze combinatie is het neusje van de zalm en esthetisch de mooiste oplossing. Daarnaast heeft de zwaaideur een ideale drempelvrije instap. Omdat er geen drempel is vormt de douchebak één geheel met de rest van de vloer. Dit is niet alleen heel fraai om te zien, het geeft een extra comfortvoordeel en is veel veiliger voor mensen die minder goed ter been zijn.

Wat het glas betreft zijn er vier soorten verkrijgbaar, helder en het zandstraaldecor intima, hetgeen zorgt voor meer privacy. Beiden in combinatie met het onderhoudsvriendelijke anti-plaque. De nauwelijks zichtbare profielen zijn leverbaar in het trendy wit, zilvermat of chroomlook. De scharnieren en afwerking zijn typisch de stijl van HÜPPE. In één woord te omvatten: 1e klas!

Meer informatie: www.hupppe.nl.


Publicatiedatum: 19 augustus 2010

Reacties