Foto: press_2013//huppe-badwand-ligbad-doucheruimte.jpg

Douchen en baden: combibad van Repabad

Wie in liever kort van de douche gebruikmaakt, of soms toch graag een warm bad neemt, stond tot dusverre voor het probleem: koop ik het een of het ander?. Nu is er de oplossing die beide wensen vervult.

Uitgedaagd door de stelling dat eco ontwerpen te alternatief, te duur of simpelweg niet hip en mooi genoeg zouden zijn voor de huidige generatie designgeori?nteerde shoppers,  Graham & Brown haar tweede Eco behangcollectie.

Wie in de zomer liever kort van de douche gebruikmaakt, maar in de winter toch graag een warm bad neemt, stond tot dusverre voor het probleem: koop ik het een of het ander?. Nu is er de oplossing die beide wensen vervult: zowel douchen als baden - de Easy-in. Dit nieuwe product van Repabad is een grote douche met ruime instap en comfortabel duobad in één. Een simpele druk op de knop is genoeg om de motorgestuurde glazen schuifdeur zacht te doen sluiten, waardoor de douche verandert in een bad.

Douchen en baden in een

Het douchegedeelte biedt met een ruimte van 100 x 95 / 80 cm veel bewegingsvrijheid en de mogelijkheid om gezamenlijk te douchen. Een hoogte van 19 cm maakt een makkelijke instap mogelijk, welke optioneel kan worden verlaagd tot 11 cm. De schuifdeur kan in deze situatie open blijven en hoeft dus slechts gesloten te worden wanneer men in bad wil gaan. Vier motoren waarborgen een volledige sluiting van de deur, die door zes sensoren wordt getest alvorens het bad met water gevuld wordt. Deze geeft met een afmeting van 180 x 100 / 75 x 46 cm eveneens ruimte aan twee personen. In minder grote badkamers past de kleinere versie van de Easy-in, met een afmeting van 170 x 75 x 46 cm, optimaal: het bad op zich spaart al ruimte en de schuifdeur zorgt ook voor extra waardevolle centimeters winst. Toch is ook deze kleinere versie nog steeds erg ruim.

Weinig onderhoud

Gladde en strakke vormen, een badwand van helder veiligheidsglas en de glazen deur die op gelijke hoogte ligt, zorgen voor optische rust. De Easy-in vraagt hierdoor ook weinig onderhoud. De behandeling van het glas met ?repa-Clear? zorgt er bovendien voor dat waterdruppels vlekkeloos opdrogen. Het bad wordt gemaakt van 5 mm dik en glanzend wit acryl. De Easy-in kan met tegels of met glas (optioneel) worden bekleed. De schuifdeur bestaat uit gelaagd glas. Zowel de badbekleding als de schuifdeur zijn verkrijgbaar in de kleuren Dark Black, Rubin en Obscure. Daarnaast is er de mogelijkheid om te kiezen voor speciale kleuren. Een mooie handdoekhaak en royale baduitloop maken het product compleet.

Er bestaan een hoek- en nisversie in twee verschillende maten, allen verkrijgbaar in zowel een linkse als rechte uitvoering. Met deze acht verschillende modellen is de Easy-in geschikt voor elke situatie.

Gebo Badline BV, exclusieve leverancier van Repabad in Nederland. Tel.: 0318 - 698 585.

Vanaf april leverbaar bij uw sanitairspeciaalzaak.

Publicatiedatum: 4 maart 2009

Reacties