ShowerDrain-C douchegoot voor je nieuwe of te renoveren badkamer

De ShowerDrain C douchegoot is eenvoudig te reinigen en is verkrijgbaar met diverse soorten doucheroosters. Geef hiermee dé finishing touch aan je badkamer.

ShowerDrain-C douchegoot voor je nieuwe of te renoveren badkamer

ACO is een gerenommeerd producent van douchegoten. De ShowerDrain C maakt sinds jaar en dag deel uit van het assortiment en is nu geoptimaliseerd. Verbeteringen op het gebied van hygiëne, design en techniek zorgen voor een nog betere afwatering en laten je onbezorgd genieten van wellness-momenten in je badkamer.

De finishing touch
De douchegoot geeft de onverwachte finishing touch aan je badkamer. Daarom zijn er volop keuzemogelijkheden in kleuren en materialen. Van klassiek tot trendy. Van een no-nonsense uitstraling tot een hotel-look. Of het nu gaat om een douchegoot voor particulieren, hotels of projecten;  badkamers zijn met de ACO ShowerDrain douchegoten in te richten naar ieders persoonlijke stijl.

De doucheroosters uit het ShowerDrain C-programma zijn standaard leverbaar in geborsteld rvs en zwart. Op verzoek zijn ook andere kleuren verkrijgbaar. ACO zorgt ervoor dat de douchegoot dé finishing touch geeft aan je badkamer.

Optimale afvoer en hygiëne
Om te kunnen genieten van comfort en gemak is een snelle afvoer van het water én eenvoudig reinigen een must. Bij de ontwikkeling van het vernieuwde ShowerDrain-C programma is hieraan gedacht. Zo zorgt het puthuis voor een hoge afvoercapaciteit en door zijn ronde vormen is er minder kans op vuilaanhechting.

Bovendien is het nieuwe ovale deelbare stankslot eenvoudig uitneembaar en te reinigen. Hierdoor is een eenvoudige en snelle schoonmaak mogelijk en heb je  een schone doucheafvoer, zodat verstoppingen en overstromingen worden voorkomen.

Doordachte techniek
De nieuwe ShowerDrain C vormt een volledig gelast RVS geheel, zonder laspunten aan de binnenzijde van de goot. Hierdoor is er bij de juiste inbouw geen risico op lekkage. De goot kan optioneel voorzien worden van stelpoten, dit is erg handig voor de installateur als de badkamervloer nog gestort moet worden. De ACO ShowerDrain C is zowel geschikt voor nieuwbouw als renovatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bezoek onze website www.aco-showerdrain.nl of vraag je badkamerspecialist of installateur om meer informatie over de ACO ShowerDrain, type C. Klik hier voor onze verkooppunten