Foto: 2019/damixa-regendouche-design.jpg

Nieuw contrastrijk en functioneel regendouche design

Het Deense Damixa begint 2019 met de lancering van een nieuw design voor hun regendoucheset Slate dat voorzien van nieuwe slimme functies.

Nieuw design en nieuwe functies

Het Slate 4 regendoucheset heeft na de upgrade een stijlvolle en minimalistische uitstraling met nieuwe features. De handdouche van de Slate heeft in plaats van één straalsoort nu drie verschillende stralen, die makkelijk zijn te bedienen via een knop op de handdouche zelf. Tegelijkertijd is de handdouche groter geworden en zijn de hoeken ronder. Daarnaast is het design van de stang aangepast, zodat de hoofddouche qua uitstraling nu wat meer “zweeft” dan voorheen.

Matzwart contrast

Kenmerkend voor de Slate 4 is het matzwarte rubberen oppervlak met de slimme RUB CLEAN functie bij de hoofd- en handdouche. Met behulp van deze functie kan er met een vinger makkelijk over het flexibele zwarte rubberen oppervlak worden gewreven om kalkaanslag te verwijderen. Naast het nieuwe regendoucheset bestaat de Slate serie uit twee verschillende kranen voor wastafels en vier verschillende keukenkranen. Alle producten zijn in hun design voorzien van een matzwart contrast waardoor de Slate serie prettig aanvoelt. Het zwarte contrast staat erg fraai in het glanzende chroom en geeft Slate een unieke uitstraling.

Ook is de nieuwe Slate serie als inbouwversie verkrijgbaar, met wand- of plafondhoofddouche met glijstang of vaste wandsteun.

De keuken- en wastafelkranen zijn ook verkrijgbaar zonder het zwarte contrast in hun design.

Meer van Damixa
Reacties