KLUDI Cockpit Explorer: meer doucheplezier voor alle zintuigen

Met de Kludi Cockpit Explorer breidt Kludi haar assortiment uit met een aantrekkelijk geprijsde variant het Cockpit Discovery douchesysteem.

19 April 2021

Net zoals ‘grote broer’ Cockpit Discovery staat deze jongste telg van de productfamilie voor uitzonderlijk gebruiksgemak, hoogwaardige materialen en kwaliteit en modern design.

Bovendien biedt het nieuwe douchesysteem een aantal extra functies voor individueel douchecomfort in optima forma. Zo is de 300 mm brede hoofddouche vormgegeven naar de contouren van het menselijk lichaam. De hoofddouche is naar wens te draaien, maar ook -net als de grote handdouche- in hoogte verstelbaar. Zo is het douchecomfort aan te passen aan individuele voorkeuren. Temeer omdat een geïntegreerd kogelgewricht ook een aanpassing van de straalrichting van de hoofddouche mogelijk maakt.

Nog een pluspunt: de Kludi ingenieurs hebben het binnenwerk van de hoofddouche zo ontworpen dat er na het beëindigen van de douchesessie geen water meer uit de hoofddouche drupt. Bovendien is gezorgd voor een constante waterdruk ter voorkoming van schade aan de hoofddouche, zelfs wanneer de straalopeningen door kalkafzetting verstopt zouden raken.

Veilige en comfortabele bediening

De bediening van Kludi Cockpit douchesystemen is -net zoals in een vliegtuigcockpit- helder, overzichtelijk en eenvoudig. Elke gebruiker -jong of oud, topfit of fysiek beperkt- kan dit systeem zonder krachtinspanning eenvoudig en intuïtief bedienen. Slechts twee, forse bedieningsknoppen regelen waterhoeveelheid en -temperatuur. Deze bedieningsknoppen zijn op een doordachte manier gepositioneerd. Het bedieningspaneel neigt naar de gebruiker toe en de bedieningsknoppen zijn 40 graden naar achteren gekanteld. Dit draagt -zo bewijzen tests op het gebied van ergonomie- bij aan een goede grip en bedieningsgemak. Dankzij de TouchProof heetwaterblokkering is de gebruiker beschermd tegen verbranding.

Ideaal voor renovatie

De Cockpit Explorer is dankzij de compacte vormgeving ook goed toepasbaar in kleinere ruimten en renovatieprojecten. Bijkomend voordeel is dat de wandsteun 180 mm verstelbaar is, zodat voor bevestiging eventueel gebruik gemaakt kan worden van bestaande boorgaten.

Kludi Cockpit Discovery is leverbaar in chroom vanaf mei 2020.

Meer informatie over KLUDI - Water in Perfection vind je op www.kludi.com

Meer van Kludi
Reacties