Helft Nederland wil water besparen, maar ook genieten van regendouche

GROHE speelt in op groeiende vraag voor duurzame oplossingen in badkamer met nieuwe hoofddouche Tempesta 250.

08 Maart 2021

Om in te spelen op de groeiende behoefte naar duurzame oplossingen zonder in te leveren op luxe, voegt GROHE een nieuwe hoofddouche toe aan haar assortiment. 48 procent van Nederland zou graag een grote douchekop willen in zijn of haar badkamer, blijkt uit de jaarlijkse Shower Survey van GROHE waarin douchegewoontes in meerdere landen zijn onderzocht. Opvallend is dat ook meer dan de helft van de Nederlanders (54%) aangeeft water probeert te besparen tijdens het douchen.

De Tempesta 250, geproduceerd in Lahr, Duitsland, heeft een grote, luxe hoofddouche met een diameter van 250 mm. Dankzij de waterbesparende GROHE Ecojoy-technologie wordt het waterverbruik verminderd. De Tempesta 250 heeft een slanke, minimalistische vorm in een chromen afwerking en past perfect hierdoor in elke badkamer. De Tempesta 250 hoofddouche is verkrijgbaar in een ronde of vierkante uitvoering, als enkele hoofddouche, in een set met douchearm of als compleet douchesysteem.

Uitgerust met de waterbesparende GROHE EcoJoy-technologie, zorgt Tempesta 250 voor waterbesparing, zonder consessies te doen aan douchecomfort: een doorstroombegrenzer vermindert het waterverbruik tot 9,5 liter per minuut. Tegelijkertijd zorgt de techniek ervoor dat de straal uit elk sproeigaatje precies goed is, waardoor de douche-ervaring zo comfortabel en plezierig mogelijk wordt.

Dankzij de universele aansluiting van de hoofddouche is deze eenvoudig te installeren op alle standaard douchearmen, waardoor hij perfect is voor een upgrade van een douche. Dankzij het slanke profiel en keuze uit de ronde en de soft cube-vorm past Tempesta 250 in elke bestaande douche, zodat je er direct van kunt genieten tijdens het douchen.

Reacties