Douchewanden Lunes

Lunes douchewanden van Novellini bieden door de verstelbare profielen een oplossing voor elke situatie

Lunes douchewanden zeer veelzijdig en met verstelbare profielen

Veel oudere woningen hebben muren die niet loodrecht zijn, bijvoorbeeld de populaire jaren-30 woningen. Bij de renovatie van de badkamer kan dit een probleem opleveren voor een goede en waterdichte afsluiting van een douchewand of douchedeur. Lunes is een veelzijdige douchewand die hier een passende oplossing voor biedt. Door de verstelbare profielen kunnen verschillen tot wel zes centimeter worden overbrugd.

De Lunes serie biedt een ruime keuze aan schuif- en draaideuren, glassoorten en profielkleuren. Hierdoor is er altijd een oplossing beschikbaar die past bij uw wensen en inrichting. Bovendien kunnen de wanden aan vrijwel elke situatie worden aangepast. Zelfs als u uw douche onder een schuin aflopend dak wilt plaatsen biedt Lunes uitkomst.

Naast de aandacht voor technische innovatie spelen ook gebruiksgemak en comfort een belangrijke rol binnen het productportfolio van Novellini. Zo heeft het transparante glas een antikalkbehandeling ondergaan waardoor kalk- en bacterievorming worden vertraagd.

Meer informatie

Bekijk hier meer over de Lunes douchwanden serie.
Volg de Novellini Facebook pagina voor dagelijkse badkamer inspiratie.