Space wasmachinekast

Moderne wasmachinekasten met bijpassende badkamer meubels

Space Wasmachinekast: geen zichtbare wasmachine meer in de badkamer!

Als je de wasmachine niet gebruikt is het maar een sta in de weg en zeker geen mooi gezicht. Erger jij je hier ook zo aan?
Novellini heeft hiervoor dé oplossing: moderne kasten voor de wasmachine en droger! Op een elegante en praktische manier werk je het aanzicht van de wasmachine en/of droger weg door ze in een kast te plaatsen. De kast bestaat uit 2 elementen: de onderkast voor de wasmachine en een bovenkast voor de droger of voor planken. Als je alleen een wasmachinekast wilt, of als je de wasmachine en droger naast elkaar wilt zetten is dit ook mogelijk. 

De kasten passen in elke badkamer, in welke stijl deze ook is. Door de kwalitatief hoogwaardige afwerking, de diverse breedtematen en de mogelijkheid om de kleur van de meubels af te stemmen op de kleur van bijvoorbeeld de ombouw van het ligbad, wordt de ideale badkamer gecreëerd. Je hebt keuze uit een witglanzende kast of uit drie verschillende houtkleuren. De kasten worden geleverd met een push-pull opening of met een vingergreep. Wil je de badkamer in dezelfde stijl inrichten? Bij de kasten zijn ook bijpassende meubels (wastafelmeubels, kolomkasten en badkamerspiegels) te bestellen. Zie hiervoor de Novellini Slot serie

Meer informatie

Bekijk de Novellini website meer informatie over de Space wasmachinekasten. Volg de Facebook pagina voor dagelijkse badkamer inspiratie.