Ligbaden Divina

Ontspannen en genieten in het stijlvolle ligbad Divina van Novellini.

Ligbad Divina met een zee aan mogelijkheden

Novellini heeft een ruime keuze aan ligbaden. Ontworpen door Massimo Farinatti is Divina met haar rechthoekige vorm en minimalistische stijl een waar fashion statement in de badkamer.

De serie ligbaden Divina bestaat uit drie verschillende modellen: Divina, een rechthoekig bad; Divina O, een asymmetrisch bad en Divina C, een kwartrond bad. Alle drie modellen zijn leverbaar zonder of met Airpool systeem voor een heerlijke ontspannende massage.

Zoals van Novellini mag worden verwacht kan Divina op vele verschillende manieren worden aangepast aan uw smaak en voorkeur. Het bad kan bijvoorbeeld traditioneel tegen een wand worden geplaatst, maar ook vrijstaand in de ruimte met een kraan die op de vloer is gemonteerd. Divina kan bovendien van panelen worden voorzien, zodat het ligbad qua kleur en stijl opgaat in de ruimte. Het bad kan verder worden uitgerust met een classic airpool systeem, waarbij 16 airpool jets de benen en onderrug heerlijk masseren.

Met de maximale afmetingen van 180 cm X 100 cm is het bad ook zeer geschikt voor meerdere personen. Divina biedt verder een ruim aanbod van optionele accessoires, zoals planchets en hoofdsteunen, allen uitgevoerd in hetzelfde minimalistische design.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie over de Divina ligbaden.
Volg de Novellini Facebookpagina voor dagelijkse badkamerinspiratie.