string(1) "p"

Style Concept

Onze schitterende douchewanden en wandbekleding transformeren uw doucheruimte tot een oase van rust.

Douchewanden van Aquaconcept via Gruko BV

Ontdek de luxueuze strakke douchewanden van Aquaconcept. Voor elke smaak en elk budget biedt Aquaconcept u een stijlvolle douchewand, al dan niet op maat.

U kan bij ons terecht voor op maat gemaakte doucheconcepten en producten in standaardafmetingen. U kan zelf naar hartenlust personaliseren door te kiezen uit verschillende types van glazen douchewanden.

U kan kiezen uit een van onze drie collecties. In de Personal lijn kan u terecht voor op maat gemaakte douchewanden. Onze Designlijn legt de focus op uitstraling en strak (Italiaans) design. Onze Comfortlijn bewijst dat een stijlvolle designdouche niet onbetaalbaar hoeft te zijn.

Personal lijn

Onze Personallijn maakt de stoutste douchedromen mogelijk. Met op maat gemaakte, innoverende doucheconcepten bieden we u een comfortabele douchebeleving in elke ruimte, groot of klein. Daarbij werken we alleen met duurzame materialen, zoals veiligheidsglas, inox, Corian®, enz. Nieuwbouw of renovatie? De grote glaspartijen van onze inloop- en doorloopdouches volgen altijd de contouren van de muur, ook al is die schuin. De perfecte plaatsing staat of valt met een accurate maatopname, waarvoor wij zelf instaan. En wij realiseren uw doucheproject niet alleen zonder zorgen, maar ook opvallend snel en efficiënt.

Onder de Personallijn kan u de Style Concept terugvinden, doucheopstellingen op maat mogelijk. Van een eenvoudige draaideur, tot complexe opstellingen.

De Style Concept is beschikbaar in 6 en 8 mm veiligheidsglas, en de scharnieren hebben een instelbare liftfunctie. Wilt u naast de profielloze deur ook nog minder onderhoud kan u kiezen voor de scharnier afwerking FLAT. Met de FLAT scharnier vast de binnenkant van de scharnier gelijk met het glas en reinigt u de douchedeur met één gladde veeg.

Design lijn

In onze Designlijn draait alles om stijl, met veel aandacht voor Italiaans design - geassembleerd in België - en piekfijne afwerking. U kiest uit een ruim aanbod eigentijdse standaard douchedeuren en inloopdouches met grote regelbaarheid. Deze aanpasbaarheid op hoogte en breedte garandeert u een bijzonder functioneel en verzorgd resultaat. Dit gamma is zowel met als zonder profielen beschikbaar en er is keuze uit meer dan 20 glassoorten. Wij helpen u ook spelen met de beschikbare ruimte van uw badkamer. Doucheopstellingen voor een nis of hoek, schuif- of draaideuren met en zonder zijpanelen, … Aquaconcept heeft het allemaal.

Comfort lijn - standaard

Met onze Comfortlijn bewijzen we dat stijlvolle designdouches niet duur hoeven te zijn. Dit gamma omvat standaardproducten in standaardmaten aan een betaalbare kwaliteit: inloopdouches, douchewanden, schuifdeuren, draaideuren al dan niet met zijpanelen en douchebakken. Dankzij de grote regelbaarheid (tot 19 cm) passen deze onderhoudsvriendelijke douches perfect in verschillende situaties. Bovendien zijn ze steeds vlot leverbaar uit stock, zodat de installatie snel kan gebeuren.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.grukobv.nl