Douchevloeren Villeroy & Boch

Villeroy & Boch heeft voor iedere douchewens een passende vloer. Comfortabel, eenvoudig te reinigen en perfect passend bij uw interieur.

Douchevloeren van Villeroy & Boch

Doordat er vuil in de voegen blijft zitten, zijn vloertegels in de douche erg onhygiënisch. Ook zijn vloertegels vaak glad en dus gevaarlijk. De douchevloeren van Villeroy & Boch bieden uitkomst. Standaard douchecabinemaat of luxe inloopdouche: Subway Infinity en Squaro Infinity hebben voor iedere douchewens een passende vloer. Comfortabel, eenvoudig te reinigen en perfect passend bij uw persoonlijke stijl en interieur.

Subway Infinity (met antislip formule) is de keramische douchevloer van Villeroy & Boch. U creëert er de perfecte tegel-look mee dankzij een innovatieve printtechnologie: ViPrint. De douchevloer kan op deze manier perfect worden afgestemd met het dessin van de wandtegels, wat een rustige en luxe uitstraling geeft. Subway Infinity is verkrijgbaar in maar liefst 38 verschillende maten.

Douchevloer Squaro Infinity kan nu ook ter plekke op elke gewenste maat worden gemaakt. Dankzij het unieke materiaal Quaryl® is de vloer tot op de millimeter nauwkeurig en met zeer strakke randen en hoeken te plaatsen. De douchevloer heeft een luxe uitstraling dankzij de opvallend vlakke toplaag. Ook voelt het materiaal heerlijk warm aan de voeten. Squaro Infinity voldoet aan de hoogste antislipklasse en is verkrijgbaar in 5 moderne kleuren: Antraciet, Grijs, Bruin, Edelweiss of Crème.