Foto: GROHE-Rainshower-SmartActive-douche

Douche make-over makkelijk gemaakt

Ultiem comfort van top tot teen met de perfect op elkaar afgestemde GROHE Rainshower SmartConnect hoofddouche en de Rainshower SmartActive handdouche.

Iedereen heeft af en toe momenten van luxe en plezier nodig. Om nieuwe energie te verkrijgen voor de uitdagingen van het dagelijks leven is het belangrijk om er even tussenuit te gaan en op je welzijn te focussen. De badkamer is een ruimte om lichaam en geest te verzorgen en je af te zonderen van de stressvolle buitenwereld - vooral in het komende koude seizoen. Maar wat als de badkamer meer weg heeft van een troosteloze natte ruimte dan van een ontspannende thuis-wellness? Een dure renovatie is misschien niet nodig, want zelfs met kleine veranderingen en weinig moeite kun je elke douche eenvoudig veranderen in een tempel van comfort en plezier. Met de Rainshower SmartConnect hoofddouche en Rainshower SmartActive handdouche biedt GROHE deze eenvoudige upgrades.

"Consumenten zijn op zoek naar ongecompliceerde manieren om hun badkamer op eigen houtje en zonder ingrijpende renovatie te upgraden. Wij helpen hen om iets compleet nieuws te creëren op basis van hun bestaande badkamer. Het vervangen van de hoofd- en handdouche zijn kleine veranderingen met een groot effect. Zulke eenvoudige oplossingen kunnen een totaal andere sfeer creëren en jouw douche-ervaring transformeren - perfect voor mensen met een beperkt budget of voor degenen die bijvoorbeeld huren", zegt Patrick Speck, Leader LIXIL Global Design EMENA.

Op afstand bedienbaar doucheplezier

Om een plezierige douche-ervaring mogelijk te maken heeft GROHE de innovatieve GROHE SmartConnect douchebediening ontwikkeld. De draadloze afstandsbediening maakt via Bluetooth verbinding met de GROHE Rainshower 310 hoofddouche en stelt gebruikers in staat om met één druk op de knop te schakelen tussen de zachte GROHE PureRain en de krachtige ActiveRain, of om beide straalsoorten te combineren. De draadloze afstandsbediening kan handig worden geplaatst op een gemakkelijk bereikbare plaats en is intuïtief te gebruiken dankzij de voor zichzelf sprekende pictogrammen. De hoofddouche kan snel en eenvoudig op bestaande douchearmen worden gemonteerd. Alledaagse rituelen worden bijzonder dankzij de flexibiliteit en het comfort dat deze technologische hoogstandjes bieden.

Ultiem comfort is slechts een vingertop verwijderd

Een perfecte aanvulling op de GROHE Rainshower SmartConnect is de Rainshower SmartActive handdouche - de meest innovatieve handdouche in het GROHE-productassortiment. Consumenten kunnen kiezen uit drie aangename straalsoorten - van een zacht tintelend gevoel op de huid tot een stimulerende douchemassage. Dankzij de GROHE SmartTip is een simpele vingertip op de achterkant van de ergonomisch ontworpen handdouche voldoende om intuïtief te schakelen tussen de zachte Rain, krachtige Jet of ontspannende ActiveMassage straal. De praktische GROHE DripStop-functie minimaliseert hinderlijk nadruppelen na het uitschakelen van de handdouche in de Rain- en Jet modus. Voor een perfect gecoördineerd badkamerontwerp is de minimalistische Rainshower SmartActive verkrijgbaar in verschillende maten, rond en vierkant designs en in elf verschillende GROHE kleuren en afwerkingen. Om het douchen nog comfortabeler en aangenamer te maken, is de extra Rainshower douchestang ontwikkeld voor een snelle installatie: GROHE FastFixation zorgt ervoor dat de rail aangepast kan worden aan bestaande boorgaten en GROHE TileFix past zich aan de diepte van de tegels aan.

Of je nu gaat voor de bijpassende componenten of de individuele hand- of hoofddouche: kiezen voor GROHE Rainshower SmartConnect en Rainshower SmartActive betekent een betaalbare investering in je welzijn door het creëren van je eigen tempel van comfort.

Meer informatie: www.grohe.nl

Reacties