Profielfoto van De Eerste Kamer
De Eerste Kamer
De Kreek 6, 3871 MM Hoevelaken
maandag
Gesloten
dinsdag
09:30 - 17:00
woensdag
09:30 - 17:00
donderdag
09:30 - 21:00
vrijdag
09:30 - 17:00
zaterdag
09:30 - 15:30
zondag
Gesloten

Strakke badkamer De Eerste Kamer

In deze strakke badkamer zien we wit sanitair met zwarte accenten. De schitterende wandverlichting draagt bij aan een warme, gezellige sfeer.

Exclusief zwart eiken houten badkamermeubel

Het royale badkamermeubel is op maat gemaakt maar oogt door het zwevende planchet luchtig en ruimtelijk. Op het planchet zijn twee mat witte design wastafels gemonteerd met daarboven strakke, zwarte inbouwkranen. De slanke spiegels boven de kranen maken het plaatje compleet.

Zwart van buiten en wit van binnen

Het vrijstaande bad past perfect in deze strakke badkamer. Het royale design bad is zwart van buiten en wit aan de binnenzijde. Achter het bad is kraan gemonteerd. Natuurlijk is deze badkraan met handdouche eveneens zwart.

De luxe inloopdouche

De luxe inloopdouche is afgeschermd met een stalen douchewand. Hoogwaardig veiligheidsglas zorgt ervoor dat het water netjes in de doucheruimte blijft. Het stalen frame is niet alleen mooi, maar ook heel functioneel. Het frame is namelijk verwamrd en draagt bij aan een aangename temperatuur in de badkamer. Bovendien is het frame voorzien van een handdoekhouder, zodat er na het douchen direct een warme handdoek binnen handbereik is!