Partner

De Eerste Kamer

De Eerste Kamer is een badkamershowroom in Barneveld met verrassend, originele badkamers in verschillende woonstijlen. De liefde voor mooie badkamers proef je in de hele showroom. Na de eerste oriëntatie volgt een vrijblijvende afspraak met één van onze badkamerspecialisten waarin uw badkamerwensen worden besproken en vertaald naar een badkamerontwerp in 3D. De Eerste Kamer creëert geen standaard badkamers, maar droombadkamers voor jarenlang badkamerplezier.Wilt u een badkamer met karakter? U bent van harte welkom bij De Eerste Kamer in Barneveld!

MEER TONEN

Strakke badkamer De Eerste Kamer

In deze strakke badkamer zien we wit sanitair met zwarte accenten. De schitterende wandverlichting draagt bij aan een warme, gezellige sfeer.

Exclusief zwart eiken houten badkamermeubel

Het royale badkamermeubel is op maat gemaakt maar oogt door het zwevende planchet luchtig en ruimtelijk. Op het planchet zijn twee mat witte design wastafels gemonteerd met daarboven strakke, zwarte inbouwkranen. De slanke spiegels boven de kranen maken het plaatje compleet.

Zwart van buiten en wit van binnen

Het vrijstaande bad past perfect in deze strakke badkamer. Het royale design bad is zwart van buiten en wit aan de binnenzijde. Achter het bad is kraan gemonteerd. Natuurlijk is deze badkraan met handdouche eveneens zwart.

De luxe inloopdouche

De luxe inloopdouche is afgeschermd met een stalen douchewand. Hoogwaardig veiligheidsglas zorgt ervoor dat het water netjes in de doucheruimte blijft. Het stalen frame is niet alleen mooi, maar ook heel functioneel. Het frame is namelijk verwamrd en draagt bij aan een aangename temperatuur in de badkamer. Bovendien is het frame voorzien van een handdoekhouder, zodat er na het douchen direct een warme handdoek binnen handbereik is!

Meer lezen over
'Strakke badkamer De Eerste Kamer'?

meer van deze professional

Moderne design badkamer

Deze badkamer is heerlijk licht, waardoor de ruimte ext...

Beton Ciré badkamer

Met Beton Ciré in de badkamer ontstaat er een ontspann...

DEK-Design Wall Smart

Geniet dagelijks van de DEK-design Wall in uw badkamer....

Toon alle 20 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.