Partner

De Eerste Kamer

De Eerste Kamer is een badkamershowroom in Barneveld met verrassend, originele badkamers in verschillende woonstijlen. De liefde voor mooie badkamers proef je in de hele showroom. Na de eerste oriëntatie volgt een vrijblijvende afspraak met één van onze badkamerspecialisten waarin uw badkamerwensen worden besproken en vertaald naar een badkamerontwerp in 3D. De Eerste Kamer creëert geen standaard badkamers, maar droombadkamers voor jarenlang badkamerplezier.Wilt u een badkamer met karakter? U bent van harte welkom bij De Eerste Kamer in Barneveld!

MEER TONEN

Mooie badkamers

Mooie badkamers kenmerken zich door kwalitatief hoogwaardige materialen, onderscheidende details en een zeer nette afwerking. Samen vormt het een geheel.

Vrijstaand bad

Dit vrijstaande bad heeft een hoge rugrand. Daardoor is de vorm onderscheidend en past het bad uitermate mooi bij een landelijke woonstijl. Het bad is voorzien van een vrijstaande badkraan. Alle kranen en accessoires in de badkamer hebben dezelfde uitstraling gekregen.

Badkamermeubel

Het moderne badkamermeubel is voorzien van royale greeploze lades. Boven het meubel zien we een spiegelkast in dezelfde stijl. Het badkamermeubel is voorzien van een keramische wastafel met ingebouwde wastafelkraan. Boven het toilet zien we eveneens een spiegelkast die de ruimte optisch vergroot.

Sfeervol douchen

In deze luxe douche kunnen we gebruik maken van twee douches. De doucheruimte is aangekleed met ingebouwde nissen. Een bijzonder mooi detail om te vermelden, is de verlichting boven de glazen douchewanden. Het maakt deze douche extra sfeervol.

Meer lezen over
'Mooie badkamers'?

meer van deze professional

Wellness badkamer

Genieten! Deze exclusieve badkamer is zeer luxe en comp...

Landelijke badkamer

Bij een landelijke woonstijl past een landelijke badkam...

Masterbadkamer

In een masterbadkamer zien we graag hoogwaardige, luxe ...

Toon alle 20 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.