Dit zijn de badkamerkleuren van 2023

Met kleur laat je zien wie je bent. Laat je inspireren door de badkamer kleurentrends van 2023. Welke kleur laat jij terugkomen in de badkamer?

Badkamerkleuren met warmte
In 2023 zijn er verschillende kleuren in trend, maar één ding hebben ze allemaal gemeen: warmte. Natuurlijke aardetinten als bruin en terracotta, maar ook warme wittinten. Daarmee geef je de badkamer een huiselijke sfeer. Perfect voor je dagelijkse ontspanningsritueel.Naturel kleuren
Wie echt tot rust wil komen in de badkamer, kiest voor kleuren als wit, zand en beige. En wist je dat je deze kleuren perfect met elkaar kunt combineren? Met zo'n rustig kleurenpalet kun je best wat meer uitpakken met groottes en vormen. Zoals een XL-ligbad of een grote, ronde spiegel.

Groene kracht
De natuur wordt steeds belangrijker. In de badkamer zien we deze trend terug in de kleur groen. Kies bijvoorbeeld voor groene waskommen, een groen badkamermeubel of groene tegels. Groen kun je ook in de badkamer brengen met planten of tegels met botanische print.

Gun metal: stoer en zacht
Houd je van stoer? Dan is de trendy kleur Gun Metal wat voor jou. Net wat zachter dan het populaire zwart en echt een aanwinst voor je badkamer. Bij Baden+ hebben we prachtige Gun Metal kranen in het assortiment. Voor je wastafel, bad én douche.

Benieuwd naar de andere kleurentrends van 2023? Ontdek ze in dit blog.

 

Meer van Badenplus Bekijk alle