Foto: decor_2_eiland_montage

Detremmerie nam voor het eerst deel aan de vakbeurs Design District in Rotterdam

De No Limit Oval is een reeks die trendsettend is en moet gezien worden : een vrijstaand badkamereiland zie je niet elke dag !

20 Juni 2024

Waarom werd er door Detremmerie voor het eerst deelgenomen aan de vakbeurs Design District in Rotterdam ?

“Het beurslandschap is in het algemeen versnipperd geworden, diverse kleinere beurzen weten verschillende klantengroepen en architecten aan te trekken. Als Detremmerie zijn we ervan overtuigd dat de producten tonen, een meerwaarde is naar de klant toe. Om die reden hebben we dan ook aan deze beurs deelgenomen. De No Limit Oval is een reeks die trendsettend is en moet gezien worden :een vrijstaand badkamereiland zie je niet elke dag

Welke producten werden er voorgesteld op de vakbeurs Design District ?

“Detremmerie presenteerde alleen zijn No Limit Oval reeks als primeur op deze beurs. Dit ovale meubel combineert gebogen draaideuren met lades tot een heel exclusieve maar praktische kast. Deze kan met enkele of dubbele lades of enkel met draaideuren. Als wastafelblad kiest u uit een wastafel uit beton of uit top solid in diverse kleuren. Een afdektablet is leverbaar in MDF gelakt in alle Ral kleuren of in marmer. Uiteraard horen hier bijpassende spiegels en kolomkasten bij.”

Hoe beoordeel je de beurs Design District na de eerste deelname ?
“Design District was een schot in de roos : veel (binnenhuis)architecten zijn de blokkendozen qua meubelen beu en vinden de ovale vorm een verademing. Ook diverse professionele klanten vonden de weg naar deze beurs en konden hun enthousiasme niet kwijt. Kortom de No Limit Oval staat een mooie toekomst te wachten”

Meer info kan u bekomen via www.detremmerie.be

Meer van Detremmerie
Reacties