Urban look in de badkamer

Villeroy & Boch vernieuwt bestseller Memento 2.0

27 Juni 2019

Strak, modern en stoer; dat is de vernieuwde Memento 2.0 collectie van Villeroy & Boch. Het herkenbare design van de collectie is gebleven, maar nu in een nieuwe uitvoering. De lijnen zijn nog strakker en dunner dankzij de toepassing van het hoogwaardige TitanCeram materiaal. Naast glanzende tinten, zijn er ook nieuwe matte tinten toegevoegd die de collectie een urban look geven.

De collectie bestaat uit 8 nieuwe wastafels, een bidet en toilet in 7 verschillende kleuren. Er zijn opbouwwastafels van 50 en 60 cm, wandwastafels tussen de 50 en 120 cm en een fontein van 40 cm. De wastafels kunnen perfect gecombineerd worden met meubels uit de bestaande Finion en Legato collecties.

Matte tinten

Memento 2.0 heeft naast de klassieke kleuren Wit Alpin, Star White en Glossy Black ook nieuwe moderne matte tinten. Zo is er mat zwart (Ebony), mat wit (Stone White) en mat grijs (Graphite). Daarnaast is er nog een nieuwe betonlook (Concrete). Voor een spannend contrast is het mooi om deze te combineren met warme kleuren en materialen.

Design objecten

Het toilet en bidet zijn qua vormgeving afgestemd op de wastafels en zijn daarmee echte design objecten in de badkamer. Het toilet is uitgerust met de DirectFlush technologie voor een snelle en grondige reiniging. Daarnaast zorgt de AquaReduct technologie ervoor dat er 1,5 liter water bespaard wordt ten opzichte van standaard modellen. Beter voor het milieu dus.

Hoogwaardige kwaliteit

Dankzij het innovatieve keramische materiaal TitanCeram zijn de lijnen en vormen extreem strak. Het materiaal combineert alle eigenschappen van hoogwaardig keramiek met uitzonderlijke sterkte. Hierdoor zijn de randen dunner zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en robuustheid. De wastafels met de klassieke kleuren hebben een CeramicPlus afwerking, voor een hygiënisch en onderhoudsvriendelijk oppervlakte. De nieuwe matte tinten hebben een TitanGlaze glazuur voor een kras- en slagvast oppervlakte.

Ga voor meer informatie naar: www.villeroy-boch.nl

Meer van Villeroy & Boch
Reacties