Foto: Villeroy-Boch-Beagle

Win je droombadkamer met Villeroy & Boch

Toe aan een nieuwe badkamer? De experts van Villeroy & Boch weten waar ze het over hebben en helpen je graag.

Met de badkamerplanner ontwerp je online in 5 stappen je eigen droombadkamer. Een douche of wellness-badkamer, klassiek of modern; je vindt altijd de beste oplossing en mooiste producten.

Bovendien maak je nu kans de badkamer van je dromen te winnen!

Naast mooie producten biedt Villeroy & Boch tal van innovaties die bijvoorbeeld het schoonmaken van je badkamer een stuk eenvoudiger maken.

 

Denk bijvoorbeeld aan een toilet die bij elke spoeling de toiletpot volledig schoonspoelt. Datzelfde toilet is voorzien van een open spoelrand waardoor je nooit meer dat vervelende stukje onder de rand hoeft schoon te maken! Directflush biedt hygiëne en schoonmaakgemak!

Of een sifon die tevens dienst doet als opvangbak. Bijzonder praktisch! Voor als er bijvoorbeeld een oorbel in de wastafel is beland. EasyAcces de push & pull sifon maakt dit mogelijk

 

Ultieme luxe in de badkamer? Villeroy & Boch biedt diverse indoor whirlpools die je heerlijk helpen ontspannen na een drukke dag.
Een douchetoilet behoort ook tot de mogelijkheden comfort en hygiëne in één! 

Kortom genoeg materiaal om de ultieme badkamer samen te stellen!
Die je bovendien nu kunt winnen!

Surf nu snel naar Villeroy & Boch voor inspiratie of start al meteen met ontwerpen op de badkamerplanner en maak kans op jouw Villeroy & Boch droombadkamer!

  

 

 

Reacties