string(1) "p"

Kermi Walk-In Liga en Tabeo

Groot assortiment doucheschermen en designradiatoren. Kleurrijke profielen en beslag, glasdecors, geintegreerde spiegels. Alle denkbare combinaties.

Design verenigt. Het nuttige met het mooie.

Groot assortiment doucheschermen

Kleurrijke profielen en beslag, glasdecors, geintegreerde spiegels. spiegels. Alle denkbare combinaties van profielen, beslag en grepen zijn mogelijk.

Ook voor bijzondere inbouwsituatie die uw badkamerruimte verdient. Enkel uw fantasie bepaalt de grenzen. Wij vinden een weg om uw persoonlijke douchedroom te realiseren. Bekijk de mogelijkheden.

Bijvoorbeeld onze Walk-In Liga: de Wall pendelvouw variant

Deels profielloos. Naar binnen en buiten draaibaar. Geen compromissen wanneer het over uw droombadkamer gaat.

Groot assortiment designradiatoren

Kermi designradiatoren zijn verkrijgbaar in diverse vormen en kleuren. Een designradiator in de badkamer, keuken of hal, voor iedere plek in huis is een passend model te vinden.

Bijvoorbeeld onze Tabeo: de fraai afgewerkte designradiator

Handdoekbeugels zijn geheel geintegreerd in het ontwerp

Deze designradiator kenmerkt zich door vierkant-, vlakke - en platte verwarmingsbuizen in horizontale richting. Afhankelijk van het formaat van de designradiator kunt u kiezen voor  twee of drie geintegreerde handdoekbeugels  met opening aan de rechter- of linker-zijde om handdoeken eenvoudig op te hangen. Met keuze uit een veelvoud van kleuren perfect te intergreren in uw interieur.

Meer informatie

Kijk voor ons hele doucheschermen en designradiatoren assortiment op www.kermi.nl