KERMI: innovatieve douche-oplossingen

KERMI biedt grenzeloos veel opties voor douche-oplossingen voor alle generaties, woonvormen en levensstijlen.

Voor nieuwbouw en renovatie, van woningbouw tot privé wellness-oases. Oneindig veel mogelijkheden.
Aan jou de keuze.

 

XENA 2.0 - puur en zonder veel poespas
Strak en minimalistisch design. Volledig profielloos, afgestemd op de hedendaagse douchesituatie.
Eenvoud door opening in het glas als greep en strakke glasranden door het ontbreken van de afdichtingen. Gemonteerd door beslag in chroom of zwart soft. Veiligheidsglas 8 mm dikte.
Optioneel ook verkrijgbaar met gezandstraald decor of grijs glas.

XENA 2.0 is boven helemaal trendy met beslag en de knopgreep in zwart soft. Gemonteerd met afdichtingen en magneetdichtingen voor verbeterde bescherming tegen spatwater.

LIGA – de verfijnde

Veelzijdig dat het voor alle douchesituaties een passend seriemodel biedt. LIGA bewijst dat er met een kleiner budget geen concessies hoeven te worden gedaan aan kwaliteit, design en technische kenmerken. Een elegant en strak design, hoogwaardige materialen en zorgvuldige afwerking zorgen voor langdurig plezier van het douchescherm.

Een fraaie douche-oplossing voor iedereen die van een strakke gelijkvloerse montage houdt: de LIGA schuifdeur.

RAYA - de trendsetter voor elke badkamer

De slanke douche-opstelling is bijzonder functioneel. De Raya past zich dankzij de draaideur-techniek met liftsysteem en intelligent onzichtbare verstel- en maatsysteem perfect aan uw douche aan.
De draaideur opent gemakkelijk zowel naar binnen als naar buiten.

De RAYA met gezandstraald Decor Stripe 4.

NICA – Strak design

Puur glas met ruimtebesparende schuifdeur comfort. NICA valt op door haar minimalistische schuifdeur design, pure glastransparantie. Een unieke deurloop en betrouwbare deursluiting, standaard voorzien van Soft-Open en Soft-Close functie.
Als gedeeltelijk Walk-In douche-opstelling is NICA aan één kant open en biedt de grootst mogelijke instapvrijheid. Met zwarte profielen wordt de schuifdeur een opvallende blikvanger in de badkamer.De NICA uit de Dark Edition assortiment.

Meer informatie: www.kermi.nl/douchedesign