Dansani Match douchedeuren en douchewanden

Douchedeuren en douchewanden voor ruimtes van elk formaat

Dansani Match is een serie douchewanden van hoge kwaliteit, modern design en doordachte details. Met slechts 6 basis modellen is het mogelijk vele varianten samen te stellen zoals bijv. een hoekinstap met twee douschedeuren, douchehoek met vouwwand, een nisdeur enz.

Met Dansani Match hebben wij ons extra ingezet voor functie en design, welke eenvoudig is maar met doordachte details die misschien niet direct zichtbaar zijn maar wel plezier geven bij dagelijks gebruik.

De vele Dansani Match modellen en mogelijke combinaties maken het je makkelijk om de juiste douche-oplossing te kiezen voor je badkamer en naar je wensen.

Met Dansani Match douchewanden en douchedeuren heb je een attractieve glazen douchewand die eenvoudig schoon te maken is. EasyCare is een milieuvriendelijk product waarmee alle douchecabines en douchepanelen behandeld zijn. Deze behandeling zorgt ervoor dat vuil en kalk zich moeilijker kunnen hechten aan het glasoppervlak, zelfs na 30.000 wisbeurten. Maak de douchewand na gebruik eenvoudig droog met een wisser of zachte doek en het glas blijft voor jaren mooi.

De Match doucheserie bestaat uit 6 basismodellen die perfect bij elkaar passen. Combineer naar wens, van een open douchehoek met vaste wand tot een douchecabine met dubbele deuren. Alles met de profielen in trendy zwart of klassiek satijn.

Meer informatie
Dansani is verkrijgbaar via de sanitair vakhandel. Hierbij een overzicht van de Dansani verkooppunten. Uiteraard kun je ook onze website bezoeken voor meer infomatie en/of inspiratie.