Foto: Cosentino_Suelo

Cosentino - Douche oplossingen

Cosentino, bekend van de sterke merken voor plaatmaterialen Dekton, Silestone en Sensa, biedt ook semi-maatwerk producten zoals douchebakken in haar portfolio.

05 Juli 2024

De douchebakken zijn gemaakt in antislipafwerkingen zoals Dekton® Grip Grip+ en gezandstraald Silestone. Afhankelijk van de beschikbare ruimte kies je eenvoudig een douchebak op maat om een fijne inloopdouche of douche oplossing te creëren die qua looks volledig kan worden geïntegreerd in de vloer van de badkamer.

Katräl
Een nieuwe douchebak met een evenwichtig en zorgvuldig ontwerp en een verborgen afvoer. Gebruik van hetzelfde materiaal voor de deksel, resulteert in een perfecte visuele continuïteit in de badkamer. Deze douchebak is vervaardigd van Dekton® Grip antislipafwerking en Grip+. Ideaal voor een doucheoplossing op maat want qua afmeting kan gekozen worden tussen een lengte van 70 en 200 cm en een breedte van 70 x 120 cm.

Exelis Silestone®
Een eenvoudig maar robuust design, met een vierwegafvoersysteem dat geschikt is voor elke behoefte. De gestructureerde afwerking geeft de douchebak de beste antislip-eigenschappen. Afmeting: lengte 70 – 320, breedte 70 - 150 cm.

Kador Suite Silestone®
Het design met een volledig gevormd frame, zorgt voor een perfect lekdichtheid tijdens het douchen. Het heeft een drainage helling over de gehele breedte naar een lineair wateropvangsysteem. Afmeting: lengte 70 – 200, breedte 70 - 150 cm.

Wakka Silestone®
Gemaakt uit één stuk, zonder verticale voegen. De enkele helling maakt het functioneel en gemakkelijk in de badkamervloer toe te passen, met een eenvoudig, praktisch en elegant ontwerp. Afmeting: lengte 70 – 250, breedte 70 - 150 cm.

Wakka Brim Silestone®
Een opvallende douchebak, met een verfijnde en technologische look die geschikt is voor alle toepassingen. Bij deze douchebak wordt een ronde roestvrijstalen afvoerrooster meegeleverd. Afmeting: lengte 70 – 250, breedte 70 - 150 cm.

www.cosentino.nl 

Reacties