Foto: perfecte-familie-badkamer-tips-baden-plus

Tips voor de perfecte familie badkamer

Lees hier 5 tips van Baden+.

1. Laat een slim badkamerontwerp maken

Met een gezin is het ’s ochtends een drukte van jewelste in de badkamer. De één wil tandenpoetsen, terwijl de ander nog onder de douche staat. En dan komt er ook nog iemand binnen voor de laatste blik in de spiegel. Met een slim badkamerontwerp kan dat allemaal. Kijk maar eens naar deze badkamer: door een muurtje als scheiding tussen douche en wastafel te plaatsen heeft niemand last van elkaar. Gegarandeerd privacy in de badkamer. En er is zelfs nog ruimte voor een bad.

2. Kies voor veel opbergruimte

Bij Baden+ vind je talloze meubels met veel opbergruimte. Je kunt kiezen voor een meubel met 1 of 2 laden of een extra hoge lade in de onderkast. Extra gemakkelijk voor het opbergen van shampooflessen of een stapel handdoeken. Een goede lade-indeling helpt om de lades opgeruimd en praktisch in te richten. Vergeet ook de spiegelkast niet. Deze biedt extra ruimte om de kleine spulletjes op te bergen. En omdat je nooit opbergruimte genoeg hebt is een kolomkast een absolute must-have in de familie badkamer.

3. Welk bad kies je?

Een grote badkamer voor de hele familie is eigenlijk pas compleet met een goed bad. De kinderen kunnen er lekker in spelen en papa of mama kunnen er even heerlijk in tot rust komen. Maar welk bad kies je? Baden+ heeft baden in alle soorten, maten en vormen. Met prachtige ronde vormen of strakke vierkante hoeken, ondiep of juist extra diep, zowel vrijstaand als ingebouwd. Tip! Vraag in de showroom of je even proef mag liggen. Dan weet je zeker dat je het juiste bad kiest.

4. Douchen zonder zorgen

Het is de schrik van jong en oud: heet water onder de douche. Pijnlijk voor jonge kinderhandjes en extra schadelijk voor de oudere huid. Een thermostatische kraan met temperatuurbegrenzer is de oplossing. Deze is volledig naar eigen wens af te stemmen. Wil je dat de kraan nooit warmer wordt dan de door jou ingestelde temperatuur? Kies van voor de technologie van Grohe CoolTouch. Dit slimme systeem voorkomt ook dat de buitenkant van de kraan of handdouche te warm wordt. Geen kans meer op verbrande handen dus!

5. Bezoek een showroom voor uitgebreid advies

Benieuwd naar nog meer tips voor de ultieme familie badkamer? Bezoek een Baden+ badkamershowroom bij jou in de buurt. De adviseurs helpen je graag.

Reacties