Foto: 2015/Wonen-Badkamers.png

Wat voor badkamertype ben jij?

Bij een nieuwe badkamer denken veel mensen aan een heerlijke ontspanningsruimte, voorzien van alle gemakken. Maar is dit ook werkelijk wat je nodig hebt?

Wees realistisch en kijk goed naar je eigen badkamergewoontes!

Hoe gebruik je je badkamer?

Bedenk allereerst goed hoe je je nieuwe badkamer gaat gebruiken. Alles is mogelijk in de badkamer, dus kijk eerst wat noodzakelijk is en daarnaast wat je graag zou willen. Je gaat ongetwijfeld helemaal op in al het moois dat aan je voorbij trekt. Maar: wat voor badkamertype ben je? Neem je over het algemeen een korte, functionele douchebeurt of ga je voor het uitgebreid genieten en ontspannen in een wellnessbadkamer

Type gezin

Sta ook stil bij de gezinssamenstelling. Jonge gezinnen kiezen voor een andere inrichting en andere elementen in de badkamer dan bijvoorbeeld tweeverdieners. Niet alleen wat betreft de diverse opbergmogelijkheden, maar ook de keuze voor het soort bad en wellicht stoomcabine of sauna.

Wonen.nl - Badkamers

Wonen.nl - Badkamers biedt je informatie en inspiratie bij jouw zoektocht naar de ideale badkamer. Zo lees je wat de laatste trends zijn op het gebied van badkamers. Van inloopdouche tot vrijstaand bad, van handig badmeubel tot de tegel in de badkamer. Het resultaat ligt vanaf nu in de winkels en is tevens gratis te downloaden in de iTunes Store en Google Play Store.

Meer informatie over de Wonen.nl magazines vind je op www.wonen.nl/magazines.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties