Foto: 2015/Warmteservice_complete_badkamers.jpg

Warmteservice introduceert complete badkamers

Warmteservice heeft, in samenwerking met een gerenommeerde interior designer, complete badkamers samengesteld.

Binnen dit concept is iedere badkamer om te toveren tot een design badkamer. De bestsellers uit het Warmteservice assortiment zijn geselecteerd en op basis daarvan zijn diverse unieke badkamerconcepten gecreëerd (verschillend in afmetingen, kleuren en prijzen).

Klanten kunnen kiezen uit een selectie A-merken op het gebied van keramiek, kranen en douchewanden, waaronder Villeroy & Boch, Sphinx, Grohe en Hansgrohe. Daarnaast wordt de badkamer optioneel met benodigde installatiematerialen, vloerverwarming, een verlichtingsplan en een decorradiator op de website aangeboden. Bovendien krijgt men advies over bijpassende tegels.

Bent u op zoek naar een complete badkamer? Dan is dit concept zeker geschikt voor u. U kunt zich laten inspireren op warmteservice.nl/badkamer.

Warmteservice verkoopt alle bekende merken CV-ketels, radiatoren, vloerverwarming, convectorputten, sanitair, dakbedekking en installatiemateriaal tegen vaste lage prijzen. Wie koopt bij Warmteservice is verzekerd van professioneel advies en een groot assortiment.

Publicatiedatum: 22 januari 2015

Reacties