Foto: 2014/sphinx-badkamerserie-365.jpg

Sphinx badkamerserie 365

De badkamerserie 365 van Sphinx: onderscheidend, tijdloos en modern.

BV De Sphinx Maastricht introduceert de serie Sphinx 365. Deze complete badkamerserie onderscheidt zich in uitstraling en vormgeving van het alledaagse, door een aantrekkelijk design dat verschillende stromingen van moderne vormgeving in zich verenigt.

De serie is gepositioneerd in het middelste prijssegment. De vormgeving kenmerkt zich door een verbinding van koele, geometrische elementen met organische vormen. Dit zorgt voor een sterk onderscheidende verschijningsvorm; tijdloos modern met een bijzondere zeggingskracht.

Voor een onderscheidend, kenmerkend accent zorgt de zacht glooiende, schuin aflopende buitenrand van de wastafels. De waskom zelf is functioneel vormgegeven en biedt royaal ruimte voor de dagelijkse hygiëne. Het closet en bidet zijn op verschillende wijzen met elkaar te combineren en overtuigen door de sobere, zacht geometrische vormgeving.

Royale wastafelkeuze

Het keramiekprogramma van Sphinx 365 biedt ruimte aan flexibiliteit. In wastafels is er een keuze uit zeven varianten, van 60 tot 130 cm breedte. De wastafel met een breedte van 70 cm is asymmetrisch vormgegeven en is leverbaar in een rechtse of linkse variant. Voor een wasplaats voor twee is er ook een dubbele wastafel met een breedte van 130 cm opgenomen in het assortiment. Een fontein met een breedte van 40 cm completeert het wastafelprogramma.

Sphinx badkamerserie 365.

Closets en bidet

De closets en het bidet zijn qua vormgeving nauwgezet afgestemd op de wastafels. Ze zijn beschikbaar als wandcloset en als staande diepspoelcombinatie. De bijpassende zittingen – ook beschikbaar met softclosing mechanisme – zijn eveneens voorzien van de kenmerkende schuin aflopende buitenrand. Zo vormen ze samen met de closets een optische eenheid van zachte geometrie.

Ook als Rimfree® wandcloset

Het wandcloset is ook leverbaar in de bijzonder hygiënische Rimfree®-uitvoering met innovatieve spoeltechniek. Door het ontbreken van een spoelrand voorkomt de Rimfree®-variant dat bacteriën en vuil zich op verborgen plaatsen kunnen nestelen. Dit voor optimale hygiëne en schoonmaakgemak.

Meubels

Een omvangrijk meubelprogramma met wastafelonderbouwkasten in verschillende uitvoeringen en een exclusieve hoge kast, biedt de benodigde opbergruimte. De meubels zijn in vorm en functie afgestemd op het keramiekprogramma. De gelakte meubels in hoogglans wit of kwartsgrijs, voorzien van verchroomde grepen, dragen bovendien bij aan sfeer en uitstraling van de badkamer. Als extra blikvanger biedt het assortiment een bijpassende spiegel met ledverlichting en een geïntegreerde lichtschakelaar. Deze spiegel is beschikbaar in een hoge variant (40x80 cm) en in verschillende vierkante formaten (60, 70, 90 en 120 cm, hoogte 65 cm).

De wastafelonderbouwkasten met twee laden zijn beschikbaar voor alle wastafelvarianten. De wastafels met een 80, 100 en 130 cm breedte, zijn ook te combineren met een meubel met één enkele lade. De onderbouwkast van het fontein is voorzien van een deur. De hoge kast (40x170x33 cm) met een passpiegel aan de binnenkant van de deur, is naar keuze leverbaar met een links- of rechtsdraaiende deur. Alle meubels zijn aan de buitenkant voorzien van hoogglanslak en aan de binnenkant van een matte lak. De grepen zijn vervaardigd van hoogwaardig verchroomd aluminium.

Meer informatie: www.sphinx.nl

Publicatiedatum: 28 februari 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties