Foto: sphinx-badkamerserie-335

Sphinx badkamerserie 335

Sphinx badkamerserie 335: eigentijds, doelmatig design met toegankelijke sfeer.

BV DE SPHINX MAASTRICHT introduceert de nieuwe badkamerserie Sphinx 335. Deze nieuwe serie kenmerkt zich door heldere functionaliteit in een rechtlijnige, lichte stijl. Eigentijds en breed toepasbaar. Het design van de producten laat zich gemakkelijke integreren in diverse woonstijlen. Sphinx 335 is heel toegankelijk, zowel in sfeer en toepasbaarheid als in prijsstelling. Daarmee zal deze serie zowel starters als jonge gezinnen bijzonder aanspreken.

Sphinx 335 is praktisch en modern vormgegeven en kenmerkt zich door een doordacht, doelmatig design. Juist daardoor laat deze serie zich prima inpassen in een levensstijl en sfeer naar wens.

Wastafels in twee stijlen

Sphinx 335 biedt twee verschillende wastafelstijlen. De zachte vormen van de wastafel Arco zijn een hedendaagse interpretatie van traditionele, ronde vormen. De zacht geometrische wastafels, met een meer hedendaags design, kenmerken zich door subtiele rechte lijnen met afgeronde hoeken. Deze laatste wastafels zijn te combineren met een wastafelonderkast. Beide wastafelstijlen hebben royale aflegruimte en een grote diepe binnenkom. De verschillende wastafels zijn beschikbaar in diverse formaten, met of zonder kraangaten. Ook een fontein is onderdeel van het assortiment.

Sphinx badkamerserie 335.

Meubels in wit en grijs

Sphinx 335 biedt praktische meubels in de kleuren wit en grijs. De meubels kenmerken zich door een strakke vorm met afgeronde hoeken, voor een perfecte combinatie met de zacht geometrische wastafels. De wastafelonderkasten zijn voorzien van twee laden, voor een royale opbergruimte. Het fonteintje van 45 cm kan worden gecombineerd met een onderkast met deur. De hoge kast is flexibel in te delen door de verstelbare legplanken. De binnenzijde van de deur is voorzien van een royale passpiegel. De deur is naar wens links of rechtsdraaiend te monteren. Het softclose mechanisme zorgt voor het comfortabel en fluisterstil sluiten van de deuren en laden. Subtiel detail is dat ook de grepen op laden en deuren een zacht afgeronde vormgeving hebben. Zo blijft Sphinx 335 tot in de details licht, zacht en toegankelijk.

Sphinx badkamerserie 335.

Ook het design van het Sphinx 335 wandcloset en wandbidet is subtiel. Daarmee vormen ze een harmonieuze eenheid met de vormen van de wastafels. Het design van de closetzitting is vlak met vloeiend afgeronde randen. De nieuwe lichtspiegels uit de Sphinx Option serie, met geïntegreerde lichtzones aan de bovenkant of aan de zijkanten, vormen een stijlvolle afronding van het geheel.

Sphinx 335 is gepositioneerd aan de onderkant van het middelste prijssegment.

Meer informatie: www.sphinx.nl

Publicatiedatum: 18 februari 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties