Foto: compleet-ingerichte-badkamer

ELEGANCE: klassiek-modern design voor individuele badkamers voor de komende decennia

Complete badkamerinrichtingen met uitgebreide mogelijkheden

Complete badkamerinrichtingen met uitgebreide mogelijkheden. www.pakhuisderodehaan.nl

De nieuwe collectie ELEGANCE van KEUCO zet baanbrekende accenten voor de toekomst van de badkamer. Zelfstandig en modern maar ook tijdloos. Een badkamercollectie met het potentieel van een klassieker. De naam op zich schept al een verplichting: Met de voorgaande serie ELEGANCE heeft KEUCO geschiedenis geschreven op sanitair gebied. De populariteit is 40 jaar later nog onovertroffen. Met meer dan 40 miljoen verkochte artikelen heeft deze serie zich ontwikkeld tot één van de succesvolste series van accessoires aller tijden.

Tijdloze decennia

Het nieuwe gezicht van de collectie ELEGANCE interpreteert tijdloosheid voor de komende decennia opnieuw: van wastafel, armaturen en accessoires tot aan de spiegelkast, de lichtspiegel en de badmeubels. Een badkamerinrichting die zichzelf overtreft. Klassiek-modern design, de beste kwaliteit en slim functioneel. Biedt zowel grote verscheidenheid als veel plaatsingsvrijheid. Het omvangrijke assortiment van de collectie met vele alternatieven heeft voor elke smaak en individuele stijl een passende oplossing. ELEGANCE als complete badkamerinrichting spant de boog van geriefelijkheid met warme kleuren en materialen zoals verschillende soorten echt hout tot moderne stijlen met oppervlakken in wit hoogglans. Doorlopend in een harmonisch design waarin ronde hoeken met gewelfde fronten fijnzinnig verbonden worden met geometrische vormen. Hoogwaardig in materiaalkeuze en bewerking, innovatief in inrichtingsmogelijkheden en functionaliteit, extravagant in detail.

Collectie

Een centraal element van de collectie ELEGANCE is de wasplaats met wastafel, badmeubels, spiegelkasten en lichtspiegels alsmede armaturen en accessoires binnen handbereik in de badkamer. Uitgaand van dit middelpunt heeft KEUCO alle andere delen van de badkamer betrokken bij de vormgeving en het design. Het speciale assortiment armaturen en accessoires voor de wastafel, douche en het bad biedt veel mogelijkheden voor badkamers met bijzondere accenten. Zichtbaar geworden passie voor onvergankelijke schoonheid. Een badkamercollectie voor veeleisende mensen voor wie esthetica en karakter belangrijk zijn en die veel waarde hechten aan een visueel en haptisch ervaarbare woonsfeer waarbij ook de kwaliteit op waarde wordt geschat.

De meubels

De meubels van ELEGANCE trekken de aandacht dankzij de afgeronde hoeken, gewelfde fronten en hoogwaardige oppervlakken in wit hoogglans, verschillende soorten echt hout of matte structuurlak. Geheel naar persoonlijke smaak zijn naar keuze ook houtfineer van ahorn-, ebano-, olijf- en walnoothout of matlak in wit, antraciet en sahara beschikbaar. De verschillende corpuskleuren laten zich individueel combineren en scheppen ruimte voor de ontplooiing van de persoonlijke smaak. Meesterstukken in de bewerking en precisie van meubelvervaardiging. Opvallend zijn de 8 cm diepe kastfronten, die van binnen veel ruimte bieden aan toiletartikelen. Een bijzonder designelement zijn de hoogglans, verticale aluminium randen tussen het kastfront en –corpus, die ook als handgreep dienen.

Bescherming tegen stof

Met dezelfde vormgeving is er ook een spiegelkast en lichtspiegel in de collectie ELEGANCE waarmee de hoogwaardigheid wordt bewezen. De afdichting rond de spiegelkast biedt een optimale bescherming tegen vocht en stof. De uitvoeringen met één of twee deuren in verschillende breedten van 500 tot 1200 mm bieden een grote vrijheid van de inrichting. De lade en geïntegreerde RDS-radio met glazen frontje en aanraaksensoren zijn prettige uitbreidingsmogelijkheden.
Wie minder bergruimte nodig heeft en de voorkeur geeft aan duidelijke vormen, kiest voor de lichtspiegel, die opvalt vanwege de bijzondere verlichting: de horizontale lichtval zowel omhoog als omlaag zorgt zowel voor sfeerverlichting als voor perfect spiegellicht.

Reacties