Foto: Complete Badkamers - Bette

BETTE - Natuurlijk in de badkamer

Specialist voor geëmailleerde stalen producten in de badkamer breidt zijn kernassortiment uit met wastafels

Specialist voor geëmailleerde stalen producten in de badkamer breidt zijn  kernassortiment uit met  wastafels

Bette is sinds meer dan 50 jaar specialist voor ligbaden van geëmailleerd staal. Nu breidt het bedrijf zijn kernassortiment uit met wastafels en etableert zich daarmee als specialist voor producten van geëmailleerd staal in alle sectoren van de badkamer, waar water beleefbaar wordt gemaakt. Bette geeft water de ruimte - bij het wassen, douchen en baden. Producten van zuiver natuurlijke materialen, die bijdragen aan de harmonie in de badkamer - van de wastafel via de douche tot aan het ligbad toe. Bestaande uit de natuurlijke grondstoffen staal, glas en water, vrij van vervangende en kunststoffen. Bette blijft hiermee haar lijn trouw, een specialist te zijn voor het opvangen en beleven van water in de badkamer. Een specialist voor het beleven van het element water in producten van materialen uit de natuur. Als consequentie is “Bette - Natuurlijk in de badkamer “ als nieuwe claim ontstaan.

Harmonie één van de belangrijkste factoren

Fritz-Wilhelm Pahl, directeur-vennoot van Bette: „Wij hebben de pretentie resp. het doel dat er op onze competentievelden niemand ter wereld beter is dan wij. En wij vinden harmonie één van de belangrijkste factoren, opdat mensen zich in de badkamer op hun gemak voelen. daarom geloven wij ook consequent in natuurlijke materialen. Materialen uit de natuur ervaart de mens automatisch als harmonisch. Ze zijn oorspronkelijk, authentiek in de waarste zin van het woord, onvervalst, echt. En worden daarom altijd als mooi en aangenaam beoordeeld.”

Eenvoudige montage en een comfortabel gebruik

Aanvullend bij het kernassortiment van de wastafels, douches en ligbaden biedt Bette intelligente accessoires aan voor de eenvoudige montage en een comfortabel gebruik. Zo zijn er bijvoorbeeld door een speciaal ontwikkeld montagesysteem voor gelijkvloerse douches van bette minimale inbouwhoogten van 65 mm te realiseren. het uitgebreide doucheschermassortiment met magneetafdichtingen is tevens perfect afgestemd op de producten van Bette. Een een modulair meubelprogramma voor wastafels ontvouwt individuele en flexibele oplossingen voor de wasplaatsvormgeving.

Duits kwaliteitswerk

De producten van Bette worden in hoogwaardige productieprocessen voor 100% in Duitsland vervaardigd en zijn als “Duits kwaliteitswerk” erkend en gevraagd op de wereldmarkt. Wereldwijd bekend is Bette ook vanwege zijn unieke productveelzijdigheid. Met een exportpercentage van 45% bevoorraadt Bette het Europese buitenland, maar ook Zuidoost-Azië, Australië en Nieuw Zeeland.

Het merk bette

Het merk bette staat voor kwaliteit en esthetica. Dat wil zeggen: hoogwaardige materialen, die duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn. Een exclusief kenmerk zijn de bijzonder gladde en briljante oppervlakken. Met gebruikmaking van de in vele jaren gegroeide know-how evenals geavanceerde technologieën vervaardigen 290 medewerkers wastafels, ligbaden en douchebakken van de natuurlijke grondstoffen titaanstaal, glas en water en realiseren een omzet van ongeveer 65 milhoen euro. de voortreffelijke kwaliteit en duurzaamheid van deze producten van geëmailleerd staal wordt door Bette gestand gedaan met een garantie van 30 jaar.

Publicatiedatum: 29 april 2009

Reacties