Partner

De Eerste Kamer

De Eerste Kamer is een badkamershowroom in Barneveld met verrassend, originele badkamers in verschillende woonstijlen. De liefde voor mooie badkamers proef je in de hele showroom. Na de eerste oriëntatie volgt een vrijblijvende afspraak met één van onze badkamerspecialisten waarin uw badkamerwensen worden besproken en vertaald naar een badkamerontwerp in 3D. De Eerste Kamer creëert geen standaard badkamers, maar droombadkamers voor jarenlang badkamerplezier.Wilt u een badkamer met karakter? U bent van harte welkom bij De Eerste Kamer in Barneveld!

MEER TONEN

Exclusief genieten

Deze exclusieve badkamer is ingericht met schitterende design producten. De gebruikte kleuren en materialen zijn perfect op elkaar afgestemd.

Comfortabel bad met vrijstaande badkraan

In het vrijstaande bad is heerlijk veel ruimte aanwezig om comfortabel te liggen. Aan de achterzijde van het bad staat een vrijstaande badkraan met handdouche. Het design van de kraan is strak en tijdloos. Het geheel oogt stijlvol.

Exclusief badkamermeubel De Eerste Kamer

Het exclusieve badkamermeubel is voorzien van twee ronde opzetwastafels. Twee ingebouwde wastafelkranen en een verlichte design spiegel maken de set compleet. Naast het badkamermeubel hangt een luxe designradiator die uitstekend past in deze stijlvolle ambiance.

Heerlijk douchen onder design kranen

In deze douche zien we hoogwaardige design kranen. Doordat de kranen zijn ingebouwd, valt het onderscheidende design nog beter op. De douchestraal van deze kranen is zeer aangenaam en zorgt ervoor dat douchen iedere keer weer een belevenis is.

Meer lezen over
'Exclusief genieten'?

meer van deze professional

Design badkamer

In deze design badkamer is de zwevende wastafel een ech...

Moderne design badkamer

Deze badkamer is heerlijk licht, waardoor de ruimte ext...

Exclusieve badkamer

In deze exclusieve badkamer staat een schitterend badka...

Toon alle 20 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.