De Amsterdamse woonmall Villa ArenA is een nieuwe toplocatie rijker!

X²O Badkamers, bekend van de TV spot met de opvallende badeend, opent vanaf 10 juli een nieuwe showroom in Villa ArenA.

09 Juli 2020

Zo kunnen de Amsterdammers vanaf nu ook terecht bij dé trendzetter in de badkamerwereld. Voor X²O is het de 29ste showroom in de BENELUX en de 9de in Nederland. Meteen ook het startshot van hun vernieuwde winkelconcept. Bovendien stopt het hier niet bij want X²O Badkamers investeert nog meer in haar Nederlandse winkelpark! Ook in Apeldoorn en in Heerlen zal binnenkort een nieuwe vestiging de deuren openen.

De showroom in Amsterdam biedt klanten 1.400m ² badkamerinspiratie en een assortiment voor elk budget. Voor de doe-het-zelver en voor wie het installeren liever laat opknappen door een professional. Iedereen kan bij X²O terecht! Het unieke winkelconcept van deze badkamerspecialist overtuigt maandelijks duizenden klanten. Je krijgt er gewoon méér badkamer voor je geld!

De medewerkers denken met je mee om de best mogelijke badkamer met jou samen te stellen voor de beste prijs. Bekende merken zoals Hansgrohe, Grohe, Geberit, Villeroy&Boch en vele andere, koop je er met de X²O Laagste Prijsgarantie! Daarbovenop komt een productgarantie tot 8 jaar na aankoop.

Reacties