Black Friday bij X²O

Dat betekent groot, groters, groots! Ontvang nu EXTRA voordeel bovenop onze kortingen tot 50%..

Black Friday bij X²O!

Dat betekent groot, groters, groots!

Van 17 t/m 30 november krijg je tot €500,- extra korting bóvenop de kortingen tot wel 50%. Hoe het werkt? Hoe meer je koopt, hoe meer korting je ontvangt!

Profiteer nu van deze uitzonderlijk hoge kortingen en kom langs in onze showroom óf neem een kijkje in onze webshop!

Om alvast in de sfeer te komen presenteren we je de mooiste zwarte items binnen ons enorme assortiment..

Zwarte kranen

Kranen in een zwarttint hebben de laatste jaren een gigantische opmars gemaakt. Zowel in de badkamer als in de keuken en toiletruimte zie je zwart kraanwerk opduiken. De zwarte kraan heeft zich inmiddels echt wel bewezen zowel in de trend als in het onderhoud. Hoewel het misschien niet zo lijkt, zijn zwarte kranen ook goed te onderhouden. Kun je nog wat tips gebruiken in je zoektocht naar de perfecte zwarte kraan? Lees hier onze 6 tips

Zwart toilet

Je hebt het wellicht al eens gezien in een restaurant, bij vrienden of familie of in één van onze showrooms; een zwart toilet. Een echt opkomende trend welke goed te combineren valt met jouw zwarte kranen en een mooie drukplaat. Het geeft je toiletruimte of badkamer een stoere, industriële touch en soort voor een heus design gevoel. 

Zwarte douche

Het zwart zie je uiteraard ook steeds meer terugkomen in douches. Van zwarte details in douchewanden voor inloopdouches als douchegoten

Zwarte radiatoren

Ook voor zwarte radiatoren ben je bij X²O aan het juiste adres. Zo kun je jouw handdoek stijlvol laten drogen aan een mooi zwart design element en natuurlijk de badkamer heerlijk verwarmen. 

Zien we je snel voor onze Black Friday deals? Deze gelden vanaf 17 november in onze webshop en showrooms!