Profielfoto van Hotbath
Hotbath
Nieuwland Parc 210, 2952 DC Alblasserdam
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Badkamertrends 2021 | Hotbath

Dit zijn dé badkamertrends van 2021: van kranen tot kleuren en van tegels tot waterbesparende douches.

Badkamertrends 2021

De ontwerpers en stylisten van Hotbath volgen de ontwikkelingen in de badkamer op de voet. Ben je bezig met een nieuwe badkamer of heb je behoefte aan inspiratie? Dit zijn dé badkamertrends van 2021: van kranen tot kleuren en van tegels tot waterbesparende douches.

Bijzondere tegels zijn hot
Visgraattegels, langwerpige tegels, XL-tegels: bijzondere badkamertegels zijn een trend. Je kunt er je stijl mee benadrukken en het is een praktische keuze, want tegels zijn gemakkelijk in onderhoud. Een grote tegel laat een ruimte groter lijken en is ook in een kleinere badkamer een goed idee. Bijkomend voordeel: je hebt nauwelijks voegen.

Vincent en Janneke Nijhof kozen voor marmerlook tegels van maar liefst 75×150 cm en mat zwarte Cobber X kranen van Hotbath. Kijk binnen in hun badkamer!

Musthave: nisjes en planken
In de badkamer brengen we anno 2021 heel wat uren door. Door een plank overdwars op je bad te leggen, ontstaat er ruimte voor een kop thee, geurkaarsen en een tablet. Zo wordt een bad nemen wel heel aantrekkelijk. Style de nisjes met luxe verzorgingsproducten, gastendoekjes of planten en verwerk het ronde bedieningspaneel van de badoverloop (Pal PO33) en de handdouche erin voor een strakke look. 

Marmer in de badkamer
Een witte badkamer is eigenlijk nooit uit de mode geweest. Om deze badkamer wat spannender te maken, kun je marmer toevoegen, een materiaal dat we dit jaar veel zien. Deze marmerlook tegels hebben een subtiele ader, waardoor het geheel sereen en rustig oogt. Prachtig in zowel een klassieke als moderne badkamer. Elke kraan valt in deze lichte badkamer op, maar de kranen in rosé goud uit de Cobber kranenserie helemaal. 

Gouden kranen
Gouden kranen zijn bezig aan een opmars in de badkamer en een van de badkamertrends van 2021. De Cobber kranenserie bestaat uit maar liefst vijftien finishes, waaronder gepolijst messing en geborsteld messing. Kitscherig zijn deze kranen allerminst. Gepolijst messing heeft een mooie glans, geborsteld messing heeft een wat mattere uitstraling. Bekijk de badkamer van Karlijn met kranen in geborsteld messing.

Lees nog meer badkamertrends op de website.