Badkamer renovatie zonder hak- en breekwerk aan de tegelwand

Laat binnen 1 dag uw bad, douchebak, wastafel, toilet of tegels vervangen of ombouwen zonder hak- en breekwerk aan de tegelwand.

Badkamer renovatie door Sanifix

Met de renovatie-oplossingen van Sanifix is het mogelijk om uw complete badkamer te renoveren zonder hak- en breekwerk aan de tegelwand. Hierbij vervangen wij (oud) sanitair door (nieuw) sanitair, plaatsen wij luxe wandpanelen over tegels en is het zelfs mogelijk om uw bad of douchebak om te bouwen naar een ruime inloopdouche.

Wij renoveren sanitair als baden, douchebakken, toiletten en wastafels. Hiernaast plaatsen wij badkamerpanelen over tegelwanden heen en bouwen wij baden om naar inloopdouches.

Badkamer naar uw wensen
Door ons uitgebreide assortiment aan baden, douchebakken, wastafels, toiletten en wandpanelen is het mogelijk om uw badkamer volledig naar uw smaak samen te stellen. Het assortiment Sanitair bestaat uit diverse materialen als Acryl of Emaille in diverse kleuren als standaard wit, pergamon creme of pergamon grijs.

Wilt u echter een ander design van uw badkamer, dan kunnen wij stijlvolle wandpanelen over uw tegels plaatsen. Uw badkamer krijgt hiermee een totaal nieuwe look-and-feel tegen een fractie van de kosten en overlast.

Werk uw badkamer af met luxe opties
Doordat onze renovaties volledig naar wens samen zijn te stellen, is het mogelijk om uw badkamer af te werken met luxe opties. Zo kunnen wij whirlpool inbouwen in uw bad, LED-verlichting plaatsen voor chromotherapie of uw badkamer volledig anti-slip maken.

Levensbestendige badkamers
Naast ruime keuze uit design en afwerking, kunnen wij uw volledige badkamer levensbestendig maken: voor nu en in de toekomst. Met handigheden als het wegnemen van een hoge instap, het antislip maken van vloeren en het plaatsen van handgrepen, douchestoelen en temperatuurveilige thermostaten kunnen wij uw gehele badkamer aanpassen voor de toekomst.

Badkamer renovatie in één dag
Onze badkamer renovaties worden in maar liefst één dag uitgevoerd zonder hak- en breekwerk aan de tegelwand. Hierdoor blijven uw badkamertegels intact waardoor de overlast minimaal is.

Repareren of renoveren
Indien u renovatie van uw bad of overig sanitair overweegt in verband met schade, kunnen de schadeherstellers van Sanifix de schade vaak ook repareren. Doordat wij zowel renoveren als repareren kunnen wij samen met u kijken naar een geschikte oplossing. Indien u twijfelt tussen reparatie of renovatie, raden wij u aan om foto’s van het object middels onderstaand formulier mee te sturen.

Profielfoto van Sanifix B.V.
Sanifix B.V.
Parmentierstraat 9, 4143 HA Leerdam