Binnenkijker La Tourelle - Amice #MyHotbath Deel 2/4

Hoe mooi hedendaags gecombineerd kan worden met retro, bewijst de badkamer met wit paars tegelwerk, een klassieke porseleinen wastafel en kranenserie Amice

Sfeer van toen, techniek van nu

Hoe mooi hedendaags gecombineerd kan worden met retro, bewijst de badkamer met wit en paars tegelwerk en een klassieke porseleinen wastafel, gecombineerd met kranenserie Amice van Hotbath.

Kranenserie Amice
De stortdoucheset van kranenserie Amice (SDS5) in chroom heeft de looks van toen, maar met zijn thermostaatkraan de technieken van nu. Voor de klassieke wastafel heeft de architect gekozen voor een zeer bijpassende wastafelkraan, de wastafelmengkraan A003.

Dankzij de Amice kraan waan je je even in een andere tijd. De kraan heeft een authentieke uitstraling en maakt een klassieke of landelijke badkamer helemaal af. Ook is hij makkelijk in gebruik door de kenmerkende kruisgrepen, die je heel gemakkelijk open en dicht draait. Dankzij het keramische binnenwerk blijven de grepen jarenlang soepel bewegen. Amice is een kraan met een nostalgische uitstraling, maar met de kwaliteit van nu. Een ‘vrind in den badkamer’, die klaar is voor de toekomst en zorgt voor jarenlang plezier in je interieur.

Bekijk de hele badkamer op de website.