Uw maatwerk specialist

Assenti is uw maatwerkspecialist. Ontdek onze maatwerkoplossingen voor uw volledige badkamer of compacte ruimte zoals uw toilet. Alle stijlen verkrijgbaar.

Technologie en authentieke ambacht

De Assenti badkamermeubelen zijn het resultaat van een state-of-the-art machinepark in combinatie met de authentieke ambacht van onze houtbewerkers.
Enkel door de combinatie van deze factoren kan de perfectie gerealiseerd worden.
Bovendien beheert Group Nivelles, het moederbedrijf van Assenti, elk aspect van het productieproces, waardoor een superieure kwaliteit gegarandeerd is. 

Door de eigen productie-eenheden van meubelen in Gelcoat, Solid Surface, composiet en natuursteen kan Group Nivelles inspelen op de stijgende vraag naar maatwerk,
maar ook unieke meubelen ontwerpen volledig volgens uw design.

 

Assenti badkamermeubel: Millésime

Design toiletmeubelen

Binnen het Assenti assortiment zijn niet enkel badkamermeubelen verkrijgbaar, maar ook toiletmeubelen zodat u ook luxe binnenhaalt in de kleinste kamer van uw huis.

Naast maatwerkoplossingen heeft Assenti ook standaard kleinere meubelcollecties in haar assortiment, meerbepaald Thiny en Q38.

Deze meubelen zijn ideaal om te plaatsen in kleinere ruimtes zoals toiletten of compacte badkamers. Door de verschillende afwerkings- en kleurmogelijkheden kan zowat elke stijl verkregen worden.