string(1) "a"

Uitbreiding assortiment GB Group badkamermeubelen

Luca Sanitair heeft voor een uitbreiding gekozen van het Italiaanse merk GB Group om een compleet badkamermeubel assortiment aan te bieden.

GB Group levert design badkamermeubilair waarbij o.a. kwaliteit, betrouwbaarheid, service, maatwerk en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Verder is voor GB de snelle creatie- en levering die voldoen aan de behoefte van de klant belangrijk. GB heeft sinds kort een aantal nieuwe series beschikbaar die alleen door Luca Sanitair in Nederland geleverd kunnen worden.

Underground serie

Underground is de serie van GB Group die geïnspireerd is door de stijl van de hedendaagse metropool. In deze serie valt het gebruik van zwarte aluminium elementen op die de onderdelen van een badkamermeubel begrenzen, maar ook een meubel meer volume geeft. De Underground serie past perfect bij de modernste woonoplossingen; van studio’s in de stad tot lofts met een open ruimte. De verschillende modellen van de serie zijn perfect gecombineerd met aluminium frames, onderkasten, wastafelbladen en plexiglas.

Extreme serie

De Extreme badkamermeubellijn heeft een opvallende 45 graden snede en is gemaakt rondom laminaat. Dit is een uiterst modern materiaal dat zich onderscheidt op het gebied van badkamermeubelen. De serie Extreme is een assortiment waarin technische producten en rechte lijnen samenkomen in een elegante oplossing. De badkamermeubelen van Extreme zijn uitstekend om te gebruiken in grote ruimtes.

Meubelsets Matrix en Moon

Matrix is een levendige collectie speciaal ontworpen voor de Nederlandse markt. Deze serie is samengesteld uit basiseenheden van verschillende onderkasten, grepen en meubelwastafels. Deze elementen zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten en afwerkingen.

De Moon serie sluit zich aan bij de Matrix serie en is eveneens veelzijdig met veel verschillende standaardmaten en afwerkingen. Het verschil tussen de Matrix en Moon serie is dat de onderkasten van Matrix een diepte hebben van 45cm en de Moon serie een diepte van 52cm. Beide series kunnen gecombineerd worden met meubelwastafels en topbladen van Luca Sanitair naast de beschikbare meubelwastafels en topbladen van GB.

Meer van Luca Sanitair
Reacties