Solid X badmeubel

Een exclusief en duurzaam Nederlands design badkamermeubel voor je nieuwe droombadkamer: Solid X badmeubel van Thebalux.

Thebalux Solid X badmeubel

Thebalux Badkamermeubelen heeft een prachtige combinatie gemaakt met kwalitatieve materialen, stijlvol ontworpen onderkasten en luxe spiegels en spiegelkasten. De Solid X is het nieuwe topmodel van Thebalux en verkrijgbaar in 100cm, 150cm en zelfs 200cm breed. De onderkast met zelfsluitende laden is te combineren met stijlvolle opbouwkommen van keramiek of Solid Surface (mat). Wat de Solid X extra bijzonder maakt, zijn de topbladen van composiet en Solid Surface (mat). De speciale afdekbladen en de opbouwkommen vormen samen een chique samenspel.

Ledspiegel BIGLINE

In de serie Solid X wordt ook de ledspiegel BIGLINE geïntroduceerd. Deze spiegel is er in vele breedtematen, heeft zowel ledverlichting aan de onderzijde als bovenin de spiegel achter een brede etsglas baan. De ledspiegel is te bedienen via een dimbare (3 standen) Touch sensor. De badkamerspiegel BIGLINE kan ook uitgevoerd worden met spiegelverwarming.

Fronten Solid X badmeubel

Het badkamermeubel is standaard voorzien van verticale profilering in de fronten. Op aanvraag is het mogelijk om de fronten in een vlakke versie zonder verticale profilering te leveren.

Specificaties Thebalux Solid X badmeubel

- Breedte: 100 cm, 150 cm, 200 cm
- Opbouw wastafel: opbouwwastafel / opzetkom
- Wastafelkleuren: wastafel wit
- Wastafelsoorten: keramiekSolid Surface
- Greepsoorten: opbouwgreep
- Kleur badmeubel: mistral zijdeglans, wit zijdeglans, zwart San Remo
- Snel leverbaar: 4-6 weken