Ontario badmeubel

Of u nu een kleine of grote badkamer hebt, met de verschillende combinatiemogelijkheden van Ontario lukt het altijd om de meest optimale indeling te creëren.

Van keramische wastafels, diverse meubels, spiegels en kranen tot vele accessoires: het Ontario concept van Tiger biedt u vrijwel alles voor de complete inrichting en aankleding van uw badkamer. Of u nu een kleine of grote badkamer hebt, met de verschillende combinatiemogelijkheden van Ontario lukt het altijd om de meest optimale indeling te creëren. Ontario kenmerkt zich door robuuste, afgeronde vormen gecombineerd met een elegante belijning. Het meubilair, verkrijgbaar in de kleuren hoogglans wit, oranje of bruin, geeft de moderne badkamer een retro tintje. Wastafelbladen zijn er in de houttinten zebrano light, artwood en mocca.

Ontario

Een mooie wastafel gezien, maar geen bijpassende kraan? Vaak rent u van hot naar her om alle badkameronderdelen op elkaar af te stemmen. Met de badkamerconcepten van Tiger vindt u alles in één doordachte lijn: van douchecabine en wastafelmeubel tot zeepdispenser en kraan. En dat in modern Nederlands ontwerp.

Badkamermeubel Ontario is leverbaar in diverse afmetingen en kleuren.
Onderkasten zijn er in 60 en 105 cm. Kleuren: hoogglans wit, oranje of bruin.
De wastafelbladen zijn verkrijgbaar in de afmetingen 60, 105 en 140 cm. Kleuren: Artwood, Mocca wood en Zebrano light wood.
Er is een waskom (35 cm.) of een wastafel (50 cm.) die u op het wastafelblad kunt plaatsen.
U kunt hiermee dus zelf variëren in maatvoering en kleurencombinatie.

Douchecabines
De nieuwe douchecabines zijn vormgegeven met een roestvrijstalen frame met ronde vormen gecombineerd met helder glas en verkrijgbaar als vierkante en kwartronde cabine of als opstelling in een nis.

Opvallende accessoires
De Ontario accessoires zijn uitgevoerd in glanzend chroom en hebben robuuste, mooi afgeronde retrovormen, waarmee u uw badkamer een rijke uitstraling geeft.

Kleine kamertje
Met het programma Ontario is ook het kleinste kamertje geheel in stijl. Speciaal hiervoor is er een fraai vormgegeven fonteintje op een wastafelblad (in diverse houttinten verkrijgbaar), een stijlvolle fonteinkraan en een bijpassend spiegelkastje. De steunen van het wastafelblad kunnen tevens dienst doen als handdoekrekjes. Maak het plaatje compleet met diverse bijpassende accessoires in glanzend chroom.

Ontario: eindeloos combineren
Van keramische wastafels, diverse meubels, spiegels en kranen tot vele accessoires: het Ontario concept van Tiger biedt u vrijwel alles voor de complete inrichting en aankleding van uw badkamer. Of u nu een kleine of grote badkamer heeft, met de verschillende combinatiemogelijkheden van Ontario lukt het altijd om de meest optimale indeling te creëren.

Thermostatische douche- en badmengkraan
De nieuwe douchecabine kan worden uitgerust met de tevens nieuwe thermostatische douchemengkraan en badmengkraan. De kranen zijn zeer eenvoudig te monteren door een uniek montagesysteem. Alle kranen zijn vervaardigd uit massief messing en verkrijgbaar in chroom.