Foto: noviteiten-hr-badmeubelen-sanitair

Noviteiten H&R Badmeubelen

H&R Badmeubelen & Sanitair heeft een aantal nieuwe producten aan haar assortiment toegevoegd.

Dubbele hoge kasten + regalen hoog

De dubbele (half)hoge kasten zijn onlangs toegevoegd aan ons NewWave assortiment. Het zijn kasten uit één geheel en zij bieden u als klant extra opbergruimte. Maar nog belangrijker: ze zijn voordeliger dan de optelsom van twee losse hoge kasten.

De kasten op 100 cm en 130 cm hoog hebben twee deuren en bovenop een afdekblad van 18 mm. De kasten met een hoogte van 170 cm hebben 4 deuren en worden zonder afdekblad uitgevoerd. Er zijn 3 verschillende uitvoeringen mogelijk: greeplijst in alu-kleur, greeplijst in kleur van het meubel én dubbele hoge kasten met greep. Uiteraard leverbaar in àlle NewWave kleuren!

Fonteinmeubel Slim

Wij hebben een nieuw fonteinmeubel toegevoegd aan ons assortiment: fonteinmeubel Slim. Dit fonteinkastje heeft een afmeting van 40x40x22 cm (bxhxd) en wordt uitgevoerd met één push-to-open deur. Dit fonteinkastje kan gecombineerd worden met diverse fonteinen. Een fraaie combinatie ontstaat wanneer het fonteinmeubel gecombineerd wordt met onze nieuwe fontein Mala, een kunststeen fontein met kraangat, leverbaar in de kleuren wit glans, wit mat en zwart mat.

Regaalkast 40 cm breed

Onlangs heeft H&R Badmeubelen de regaalkast van 40 cm breed aan het assortiment toegevoegd. Deze regaalkast biedt erg veel mogelijkheden om te combineren met één van onze standaard onderkasten op 60, 80 en 100 cm breed. En juist op de totale breedtemaat die dan ontstaat hebben we steeds meer fraaie asymmetrische wastafels beschikbaar! De regaalkast is er in twee hoogtematen. De regaalkast van 55 cm hoog kan gecombineerd worden met onze series Infinity, Vision en Neat. Daarnaast is er ook een uitvoering op 40 cm hoog, die met onze Matrix serie gecombineerd kan worden.

Nieuw: Kraan Net (laagmodel)

Naast het hoogmodel hebben we nu ook een laagmodel van kraan Net in ons assortiment opgenomen. Uit voorraad leverbaar in de kleuren chroom en zwart mat.

Infinity en Matrix uit voorraad leverbaar

Om u als klant optimaal te kunnen bedienen hebben we ervoor gekozen om een selectie uit onze populaire series Infinity en Matrix op voorraad te zetten. Zo kunnen we, nu de showrooms weer beperkt open mogen, snel schakelen en uit voorraad leveren. Het gaat om de onderkasten van 80 t/m 140 cm in maar liefst 6 moderne kleuren. Ook de bijbehorende regaalkasten zijn aan het voorraadprogramma toegevoegd, evenals de hoge kasten. De wastafelkasten kunnen gecombineerd worden met een wastafel of een bovenblad met fraaie waskom.

NIEUW! Verlichting Qube

Geef uw badkamer een mooie industriële look met onze nieuwe hangende lampjes Qube. Combineer bijvoorbeeld twee zwarte lampjes bij de spiegel en maak uw badkamer helemaal af. De lampjes hebben een diameter van 28 mm en zijn verkrijgbaar in zwart mat en wit mat in twee lengtematen. Ze zijn dimbaar en uit voorraad leverbaar.

NIEUW! Spiegel Organic

Een spiegel als eyecatcher maakt de badkamer helemaal af. Om die reden breidt H&R Badmeubelen haar spiegelassortiment de komende maanden uit met een aantal spiegels die in het oog springen. Het nieuwste model is de spiegel Organic. Een luxe spiegel met een speelse, asymmetrische vorm. Voorzien van LED verlichting die van koud tot warm te verstellen is. De spiegel is in drie maten verkrijgbaar: 65 x 72,5 cm, 85 x 72,5 cm en 110 x 72,5 cm.

Meer van H&R Badmeubelen & Sanitair
Reacties