Nieuw: Organische vormen in de badkamer

Steeds meer vinden ronde en organische vormen een weg in ons interieur. Organische spiegels, afgeronde hoeken en asymmetrische badkameropstellingen.

We zien steeds vaker zachte vormen en natuurlijke tinten terugkomen, ook in de badkamer. H&R Badmeubelen heeft onlangs haar nieuwe assortiment gepresenteerd, waarin deze woontrend goed zichtbaar is.

Badmeubel Juice
Kenmerkend voor badmeubel Juice zijn de afgeronde hoeken waardoor er direct een rustige sfeer gecreëerd wordt. De luxe onderkasten zijn leverbaar in diverse breedtematen en er kan gekozen worden voor een gladde uitvoering óf een onderkast met reliëf; een onregelmatige 3D-patroon op zowel de korpus als het front van de kast. Het patroon loopt naadloos over, wat zorgt voor een strakke afwerking. Voor de finishing touch combineert u het meubel met een bijpassend bovenblad met afgeronde hoeken, een mooie waskom en een luxe lichtspiegel. Door gebruik te maken van meer ronde vormen laat u serie Juice echt tot leven komen in de badkamer.

Nieuwe spiegels
Ook bij de nieuwste spiegels van H&R Badmeubelen komen veel ronde en organische vormen terug. Zoals spiegel Moon, deze ronde spiegel met rechte onderkant geeft een speels effect in de badkamer. Of spiegel Sasso, die met zijn organische vorm een unieke uitstraling geeft aan uw badmeubel. De spiegels zijn voorzien van fijne indirecte sfeerverlichting

Hiermee is het assortiment van H&R Badmeubelen weer helemaal up-to-date! U vindt alle noviteiten terug op www.hrbadmeubelen.nl en in de nieuwe en inspirerende brochures.