Foto: press_2013/thebalux-website.jpg

Thebalux: nieuwe website online

Thebalux presenteert een vernieuwde en verbeterde website.

Met trots presenteert Thebalux de vernieuwde en verbeterde website van Thebalux Badkamermeubelen. U kunt op deze website het complete programma van Thebalux bekijken, het laatste nieuws zien, montagehandleidingen downloaden en een Thebalux showroom bij u in de buurt vinden.

Verdeling badkamermeubelen - wastafels - spiegels en spiegelkasten

Om het zoeken voor u overzichtelijk te maken is er een splitsing gemaakt in de drie categorieën. Vanzelfsprekend kunt u beginnen met oriënteren in het algemene badkamermeubel programma. De oriëntatie naar een badkamermeubel kan nu ook beginnen bij een wastafel of spiegel. Mocht u een wastafel of spiegel hebben gevonden die u erg aanspreekt dan kunt u daar een badkamermeubel bij zoeken.

Gebruik filters om snel en eenvoudig te vinden wat u zoekt

Bij alle categorieën zijn er nu handige filters. Aan de linkerkant van het scherm kunt u uw voorkeuren aangeven met een aantal klikken. U kunt met de filters eenvoudig het programma van Thebalux doorzoeken.

Veelgestelde vragen

Rechtsboven in het scherm ziet u ‘veelgestelde vragen’. Hier kunt u antwoord vinden op de meeste gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u hier ook gemakkelijk contact opnemen met Thebalux.

Badkamer showrooms zoeken bij u in de buurt

Vul uw postcode in en u krijgt meerdere Thebalux showrooms in uw regio naar voren. Op de uitgebreide dealerpagina’s kunt u naast de contactgegevens ook foto’s zien van de desbetreffende showroom.

Meer informatie: www.thebalux.nl

Publicatiedatum: 16 december 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties