Foto: press_2013//villeroy-en-boch-badkamer.jpg

Op maat tot op de laatste millimeter

Flexibiliteit heeft een naam: Shape. Dit modulaire meubelprogramma is na de introductie door Villeroy & Boch in 2008 een enorm succes gebleken. Shape bestaat uit meubelen in vaste afmetingen, maar is ook compleet op maat te maken.

Flexibiliteit heeft een naam: Shape. Dit modulaire meubelprogramma is na de introductie door Villeroy & Boch in 2008 een enorm succes gebleken. Shape bestaat uit meubelen in vaste afmetingen, maar is ook compleet op maat te maken. www.badkamer.nl

Voor nog meer flexibiliteit in de badkamer heeft Villeroy & Boch de Shape badkamermeubelen uitgebreid met een open kast, een sideboard en een zij- wandkast die zeer flexibel zijn uit te voeren. Deze meubelen zijn individueel uitvoerbaar tussen 28 cm en 60 cm. Daarnaast is het interne opbergsysteem uitgebreid met nieuwe accessoirebakken voor een praktische indeling van de lades.

 

Naast de drie huidige kleuren - de warme houttint Merano, het intense, donkere Macassar en het elegante Arabesque - is Shape in de twee nieuwe trendy kleuren Glossy White en Glossy Anthracite leverbaar.

Shape is uitstekend te combineren met talloze producten uit het Villeroy & Boch assortiment, inclusief de nieuwe badpanelen uit de United-serie. Met de hoogwaardige afwerking, slimme opbergruimte en functionele details is Shape het ideale meubelprogramma voor mensen die behoefte hebben aan ultieme flexibiliteit bij het ontwerpen van hun badkamer.

Publicatiedatum: 8 mei 2009

Reacties