Foto: sphinx-badkamer-serie-420

Nieuw meubelprogramma completeert Sphinx 420

De robuuste serie Sphinx 420 is uitgebreid met een nieuwe meubellijn voor zowel badkamer als toilet.

De robuuste serie Sphinx 420 is uitgebreid met een nieuwe meubellijn voor zowel badkamer als toilet.

Het programma bestaat uit onderkasten voor wastafel en fontein en hoge kolomkasten uitgevoerd in de kleuren hoogglans wit of antraciet-grijs, aangevuld met bijpassende lichtspiegels.

 

Het keramiek van de badkamerserie Sphinx 420 kenmerkt zich door haar strakke lijnenspel wat de badkamer een robuuste en tegelijk rustgevende uitstraling geeft. Het nieuwe meubelgamma trekt deze lijnen letterlijk door waardoor een harmonieus totaalbeeld ontstaat.

Badkamerconcept

De kasten van Sphinx 420-serie zijn voorzien van uittrekbare opberggedeelten en laden, die met strakke, geïntegreerde grepen worden open- en dichtgedaan. De demping van de deuren en laden zorgt voor een stille sluiting. Daarnaast hebben de laden een indeling voor extra overzichtelijkheid.
De onderkasten voor wastafels zijn verkrijgbaar in dezelfde breedten als de wastafels zelf: 60, 90 en 120 cm. Deze perfecte combinatie is ook weer terug te vinden in de bijpassende lichtspiegels.

Ook voor toilet

De minimalistische vormgeving wordt ook doorgevoerd in de toiletruimte. De 40 cm brede fontein - met kraangat aan linker-of rechterzijde- en bijpassende onderkast en lichtspiegel creëren een rustgevende en representatieve ruimte.

De kasten (hoge kolom en wastafel-/fonteinonderkast) zijn leverbaar in hoogglans wit of hoogglans antraciet-grijs en tezamen met de lichtspiegels vanaf april verkrijgbaar bij badkamerspeciaalzaken.

Meer informatie: www.sphinx.nl.

Publicatiedatum: 9 april 2010

Reacties