Foto: Dansani-Calidris

Kleur in de badkamer

De badkamer van tegenwoordig is een ruimte met enorm veel mogelijkheden.

Dat maakt het mogelijk om een badkamer steeds meer in te richten volgens jouw eigen persoonlijke smaak. Met badkamerserie Calidris was al heel veel mogelijk als het gaat om afmetingen en bijpassende accessoires. Maar nu is ook alles mogelijk als het om kleur gaat. Met Calidris kies je voor kleur in de badkamer, wat je lievelingskleur ook is.

Standaard, trend of kleur naar keuze

Calidris kasten zijn leverbaar in 4 standaardkleuren en 8 trendkleuren. Dat zijn al 12 kleuren om uit te kunnen kiezen. Maar met Calidris kun je ook helemaal je eigen smaak volgen. Zit jouw kleur niet bij de geboden kleuren uit het assortiment? Geen probleem, je kunt precies de kleur kiezen die jij voor jouw badkamermeubilair wilt. Elke RAL of NCS kleur is mogelijk. En die kleur kun je helemaal doorvoeren in jouw badkamer. Want kleur in de badkamer beperkt zich niet tot alleen de deuren, laden en kasten. Jouw kleur kun je ook terug laten komen in de accessoires, zoals bankjes, spiegellijsten en schappen.

Badkamermeubel Calidris

Met Dansani Calidris beschik je over badkamermeubilair van compromisloze kwaliteit in combinatie met Deens design. Calidris is een badkamermeubel dat altijd past door de vierkante basisvormen. Bovendien kunnen ze helemaal worden afgestemd op een grote o?f kleine ruimte. De Calidris-serie is zo ontworpen dat hij zelfs geschikt is voor de kleinste ruimtes. Of voor plekken waar de ruimte op andere manieren beperkt is, bijvoorbeeld door schuine wanden.

Reacties