Foto: Sanitairtotaal

Dé sfeermakers in je badkamer

Badkamers zijn de plek bij uitstek om helemaal tot rust te komen. Even een momentje voor jezelf.

Natuurlijk is het kiezen van de perfecte douchecabine of het ultieme ligbad erg belangrijk, maar misschien vergeet je wel het allerbelangrijkste. De echte sfeermakers… Badkamermeubels zijn de perfecte manier om je eigen smaak naar voren te laten komen in de badkamer. Dat komt door de vele verschillende modellen, stijlen, soorten en kleuren die verkrijgbaar zijn. Welk badkamermeubel past bij je badkamer?

Soorten

Er zijn vele verschillende soorten badkamermeubels. Denk aan de welbekende wastafelkast, maar ook de spiegelkast of het vrijstaande badkamermeubel. Elk met hun eigen voordelen, elk geschikt voor in een andere ruimte. Kamp je bijvoorbeeld met plaatsgebrek in de badkamer? Kies dan voor een spiegelkast. Zonde als deze loze ruimte niet benut wordt! Juist een groot gezin? Kies dan voor een ruime, losse badkamerkast. Op Sanitairtotaal.nl kun je inspiratie op doen.

Opbergruimte

Wat is een badkamer zonder opbergruimte? Een badkamermeubel biedt daar de perfecte oplossing voor. Perfect om alle schone handdoeken, rondslingerende crèmepjes, tandenborstels en föhns in op te bergen. Niets rustgevender dan een opgeruimde badkamer!

Stijl

Is je (toekomstige) badkamer strak en minimalistisch? Dan is het wel zo mooi om een badkamermeubel te kiezen die aansluit op deze stijl. Een badkamermeubel versterkt dit effect namelijk. Een basic badkamer geeft u met een nieuw badkamermeubel in een handomdraai een andere stijl. Houd je van een die rustgevende spasfeer? Kies dan een wastafelmeubel met waskom. Chic!

Benieuwd naar welk badkamermeubel sfeer brengt in je badkamer? Neem snel een kijkje in de grootste sanitairshowroom in Oud-Gastel. Bij Sanitairtotaal doe je naar hartenlust inspiratie op. De adviseurs helpen je graag met het maken van de beste keuze.

Meer informatie: www.sanitairtotaal.nl

Reacties